Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 26 februari 2021

Gemeente Mol: “Nu versoepelen zou roekeloos zijn”

"Nu versoepelen zou roekeloos zijn"

Het overlegcomité besliste vandaag vrijdag 26 februari dat versoepelen in de huidige situatie roekeloos zou zijn. Het aantal ziekenhuisopnames steeg de afgelopen dagen te fors om bijkomende fysieke sociale contacten toe te laten. Deze beslissing sluit aan bij de analyse die ook de gemeentelijke crisiscel afgelopen donderdag maakte van de situatie in het Heilig Hartziekenhuis.

Lees verder

Vragen over vaccinatie? Vind de antwoorden op www.vaccinatiecentrumbaldemore.be

Op de nieuwe website www.vaccinatiecentrumbaldemore.be vind je alle actuele informatie over de vaccinatiecampagne in eerstelijnszone Baldemore (Balen, Dessel, Mol en Retie). De website draagt bij tot ons doel om elke inwoner te informeren zodat deze een bewuste en persoonlijke keuze kan maken over vaccinatie. De website is opgedeeld in verschillende thema's: informatie over het vaccin, het verloop van je vaccinatie, hoe het er in het vaccinatiecentrum aan toe gaat en wat je moet doen na je vaccinatie. Toch nog een vraag? Op de contactpagina lees je waar je terecht kan!

Lees verder

Herstellingswerken kruispunt Zuiderring met Postelsesteenweg op 2 maart

Op dinsdag 2 maart voert de firma VDC in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plaatselijke herstellingswerken uit op het kruispunt Zuiderring – Postelsesteenweg. De werken duren een hele dag en starten om 7 uur. Ter plaatse gelden tijdelijke verkeersmaatregelen. Omleidingen zijn voorzien.

Lees verder

Nieuwe aanvraagdossiers in voor domein 'Dans' en optie 'Musical'

De Academie voor Muziek en Woord dient voor het schooljaar 2021 - 2022 een nieuw en sterker dossier in om alsnog een dansafdeling te mogen opstarten. Het uitgelezen moment vond de academie om ook de optie 'Musical' opnieuw aan te vragen nadat ook deze optie eerder werd afgekeurd. In mei weten we of de aanvraag al dan niet groen licht krijgt. Dus, duimen maar!

Lees verder