Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 9 februari 2021

Gemeente Mol: Bekendmaking openbaar onderzoek bodemsaneringsproject Postelsesteenweg 9

Bekendmaking openbaar onderzoek bodemsaneringsproject Postelsesteenweg 9

Op verzoek van OVAM en overeenkomstig artikel 86 van het Vlarebo is een openbaar onderzoek ingesteld over een bodemsaneringsproject met als titel 'Bodemsaneringsproject Postelsesteenweg 9 te Mol (BOFAS 7127)'.

Lees verder

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 8 - 12 februari

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt seizoenarbeiders groendienst

Het gemeentebestuur zoekt voltijds technisch assistenten groen in contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D2-D3. Het gaat om een contract voor bepaalde duur van 1 april tot en met 31 oktober 2021. Interesse? Solliciteer tot en met 23 februari 2021 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Mol zet maximaal in op betalend parkeren via apps

Betalend parkeren via een app bespaart je geld en tijd. Het vervangen van onze oude betaalautomaten vormt daarom een uitstekende gelegenheid om het betalend parkeren via een app fors te stimuleren. Na het plaatsen van de nieuwe betaalautomaten kan je in alle betalende zones van het Centrum per minuut betalen met alle bestaande parkeerapps. Je hoeft dus niet langer één specifieke app te installeren. Omdat betalend parkeren via apps in de nabije toekomst fors aan populariteit zal winnen, besliste het gemeentebestuur om de investering in nieuwe – duurdere – automaten te beperken. In navolging van talrijke steden en gemeenten daalt het aantal betaalautomaten in het Centrum. Wel verschijnen er op verschillende locaties in totaal zestien borden met praktische parkeerinformatie, onder andere over het betalen met de app.

Lees verder