Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 3 februari 2021

Gemeente Hooglede: Wijze raad van ervaren rotten

Gemeente Hooglede
Wijze raad van ervaren rotten
Wijze raad van ervaren rotten is goud waard, en al zeker in het ondernemerslandschap. Met dit principe in het achterhoofd profileert Senior Consultants Vlaanderen zich over heel Vlaanderen op de markt als een uniek adviesbureau.
Lees verder

Elektro Elixir als alternatief van de digidokter
Elke maand is er een digidokter. Omwille van de huidige coronamaatregelen kan deze in de huidige vorm niet doorgaan. Samen met Vormingplus werd een alternatief uitgewerkt, genaamd Elektro Elixir.
Lees verder

Jeugddienst en speelplein Zoeber zoeken jobstudenten Hoofdanimatoren
Voor speelpleinwerking Zoeber zijn wij op zoek naar enkele jobstudenten (18+) voor de paas en zomervakantie 2020. Dit voor de 2 weken in de paasvakantie en 3 aaneensluitende weken in de zomer vakantie. Hierbij word je op dagelijkse basis bijgestaan door de jeugdwerker van de gemeente.
Lees verder

Geen verlenging van de extra maatregelen rond buitenschoolse kinderactiviteiten.
Vorige week donderdag werd beslist om, tot en met woensdag 3 februari, alle buitenschoolse kinderactiviteiten te schrappen. Deze extra maatregel wordt niet verlengd. Vanaf donderdag 4 februari kunnen alle buitenschoolse kinderactiviteiten van start gaan volgens de huidige maatregelen.
Lees verder

Poëzie brengt ons SAMEN
In februari laten we je in Infopunt Trimard genieten van een vleugje poëzie. We brengen poëzie op een digitale manier tot bij jou als bezoeker. Coronaproof maar toch een beetje 'SAMEN!'
Lees verder