Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 9 februari 2021

Gemeente Beernem: Vacatures Regionaal Landschap Houtland

Vacatures Regionaal Landschap Houtland
Door de uitbreiding van hun werkingsgebied naar de polderregio wil Regionaal Landschap Houtland hun team met drie medewerkers versterken: een medewerker natuureducatie, publiekswerking en participatie, een medewerker landschap en natuur (voltijds) en een medewerker (halftijds). Download de bijlages onderaan dit nieuwsbericht voor meer info over de functies.
Lees verder

Vacature technisch onderzoeker De Woonwinkel
Inwoners van de gemeenten Beernem, Damme, Oostkamp, Zedelgem en Torhout kunnen bij De Woonwinkel terecht voor advies, informatie en begeleiding op maat rond huren en kopen, premies, verbouwen, energie en de kwaliteit van de woning. Voor de (halftijdse) vervanging van een vaste medewerker is De Woonwinkel op zoek naar een technisch onderzoeker. Solliciteren kan nog tot 12 februari.
Lees verder

Bosbeheer in Ryckevelde
Het domein Ryckevelde bestaat uit een mix van bos en open vegetatie, in totaal zo'n 190 hectare unieke natuur. Als natuurbeheerder zet Natuur en Bos zich in om die natuur uit te breiden én kwaliteitsvoller te maken. Zo zorgen ze voor meer en betere natuur, waar mensen, planten en dieren van kunnen genieten.
Lees verder