Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 23 februari 2021

Gemeente Beernem: Coronamaatregelen bij een wielerwedstrijd in West-Vlaanderen

Coronamaatregelen bij een wielerwedstrijd in West-Vlaanderen
Professionele sportieve wedstrijden en professionele sporttrainingen kunnen enkel plaatsvinden zonder publiek. Dus ook bij een wielerwedstrijd mag er geen publiek aanwezig zijn. De deelnemers (wielrenners), hun technische omkadering en de organisatiemedewerkers mogen wel aanwezig zijn langs het parcours en bij de vertrek- en aankomstzone, maar enkel mét mondmasker.
Lees verder

Opening Beernems wielerseizoen
Dit jaar zal de opening van het Beernems wielerseizoen in een "corona" jasje gestoken worden. In de plaats van de openingsrit op 1 dag te organiseren, geven we je gans de maand maart de kans om de openingsrit te fietsen. We pijlen een parcours van ongeveer 45 km uit op het grondgebied van Beernem.
Lees verder

Hoe geraak ik in het vaccinatiecentrum?
De inwoners van Beernem worden gevaccineerd in vaccinatiecentrum De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, Oostkamp. Je kan erheen met de fiets, de belbus (De Valkaart = nieuwe belbushalte!), de trein of de auto. Kan je niet zelfstandig in het vaccinatiecentrum geraken? Dan brengt een vrijwilliger van de Minder Mobielen Centrale je tot daar. Hieronder overlopen we de verschillende mogelijkheden.
Lees verder