Doorgaan naar hoofdcontent

Deze tablets zijn ideaal om mee te videobellen

HLN
Deze tablets zijn ideaal om mee te videobellen
Heb jij ook veelvuldig gebruikgemaakt van je tablet om mee te videobellen afgelopen jaar? Je bent niet alleen. Of je hem nu gebruikte voor videogesprekken met vrienden en familie, om een beetje te werken of om te gamen en naar films te kijken: de tablet heeft zijn reputatie als handig gebruiksvoorwerp alle eer aangedaan. Onze techredacteur ging op zoek naar de 3 meest gebruiksvriendelijke modellen van het moment.
Lees verder

Nadal out met rugblessure: "Het is een grote teleurstelling"
Rafael Nadal (ATP 2) geeft vanwege een rugblessure forfait voor het ATP-toernooi van volgende week in Rotterdam. Dat maakte de organisatie bekend.
Lees verder

Pat Krimson en Loredana klappen uit de biecht: "Ik kan haar nog volgen op seksueel vlak, maar ik heb niet meer elke dag goesting"
Of je nu een jong koppel bent of al een eeuwigheid samen: de liefde is een uitdaging. In deze valentijnsmaand vertellen vier bekende koppels openhartig over de struikelblokken in hun relatie. Voor het slotstuk geven 2 Fabiola-koppel Pat Krimson (bijna 56) en Loredana De Amicis (34) zich bloot. De twee vertellen over hun eerste vonken, professionele uitdagingen, hun kinderwens en hun seksleven. "We kijken weleens samen naar porno. Al mag Pat ook alleen kijken."
Lees verder

Hondenuitlater Lady Gaga neergeschoten, daders gaan met hondjes aan de haal
Ryan Fischer (30), de hondenuitlater van popzangeres Lady Gaga, is woensdagavond op straat neergeschoten in Hollywood. Twee van de drie hondjes werden daarop gestolen door de daders. Dat meldt The Daily Mail.
Lees verder

Eén op de drie coronapatiënten heeft blijvende klachten, ook opvallend veel jonge mensen: "Vorig jaar kreeg ik corona. Vandaag stap ik met een rollator"
Bijna één op drie coronapatiënten in ons land heeft twee maanden na de diagnose nog altijd ziektesymptomen. Opvallend: het zijn vooral jonge mensen die lijden aan 'long Covid', de officiële benaming voor langetermijngevolgen van corona. Veertig procent is jonger dan 35. Wij spraken met Silke (21), Sven (33) en Elke (47). Alledrie waren ze kerngezond toen ze vorig jaar corona kregen. Vandaag kampt Silke al acht maanden met hartritmestoornissen, heeft Sven om de twee weken een longontsteking en stapt Elke met een rollator: "Vroeger fietste ik elke dag twintig kilometer, maar vandaag kan ik geen honderd meter meer wandelen".
Lees verder

Eén op drie coronapatiënten heeft blijvende klachten: "Vorig jaar kreeg ik corona. Vandaag stap ik met een rollator"
Bijna één op drie coronapatiënten in ons land heeft twee maanden na de diagnose nog altijd ziektesymptomen. Soms zijn dat 'onschuldige' kwaaltjes zoals vermoeidheid, hoofdpijn en haarverlies, maar vaak gaat het om veel zwaardere klachten, zoals als geheugenverlies, hartproblemen en angstaanvallen. Opvallend: het zijn vooral jonge mensen die lijden aan 'long Covid', de officiële benaming voor langetermijngevolgen van corona. Veertig procent is jonger dan 35. Wij spraken met Silke, Sven en Elke. Alledrie waren ze kerngezond toen ze vorig jaar corona kregen. Vandaag kampt Silke al acht maanden met hartritmestoornissen, heeft Sven om de twee weken een longontsteking en stapt Elke met een rollator.
Lees verder

Uitgebrande woning is nu parel die ook opduikt in Beau Séjour
Kijkers van Beau Séjour herkenden ongetwijfeld al de haven en het strand van Zeebrugge, maar in de serie op één is er ook een rol weggelegd voor een heel bijzondere woning. Na een brand en jaren van leegstand is het vandaag een unieke villa die vooraan grenst aan de dijk en het strand en achteraan aan een natuurgebied.
Lees verder

Oppermachtig in Schotland, ongeslagen en amper tegengoals: Antwerp wacht loodzware opdracht in Ibrox
Antwerp staat vanavond voor een quasi onmogelijke opdracht tegen Rangers na de 3-4 op de Bosuil. Minstens twee goals heeft de Great Old in Glasgow nodig om nog kans te maken op de achtste finales van de Europa League. Makkelijker gezegd dan gedaan: Rangers is dit seizoen zeker op Ibrox Park een meer dan te duchten opponent.
Lees verder

New York Times krijgt zware kritiek van Italianen door recept spaghetti carbonara: "Het is waanzin"
Een medewerkster bij de kookrubriek van de Amerikaanse krant The New York Times heeft in Italië voor heel wat controverse gezorgd. Ze postte een recept voor spaghetti carbonara, waarin ze tomaten gebruikte. "Het is zoals een cappuccino met salami", reageert een topchef.
Lees verder

Snel voor de leeuwen gegooid, beiden lang lege prijzenkast: het verhaal van Italiës bekendste Gigi's
Gianluigi Donnarumma blaast vandaag 22 kaarsjes uit. De doelman heeft nog een hele carrière voor zich, maar speelde al meer dan 200 wedstrijden voor club en land. Tijd voor een vergelijking met zijn legendarische voornaam- en landgenoot Gianluigi Buffon.
Lees verder

Negen mannen gearresteerd in Kameroen op verdenking van homoseksualiteit
In het westen van Kameroen zijn negen mannen gearresteerd die verdacht worden van homoseksualiteit. Dat is meegedeeld door hun advocaat en door de politie. Twee verdachten worden nog altijd vastgehouden.
Lees verder

SHOWBITS. Sam De Bruyn staat vol blauwe plekken en Rebel Wilson droomde vroeger van een carrière als tennisster
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Europese leiders overleggen over hoe de vaccinatiecampagne sneller kan
De staatshoofden en regeringsleiders van de Europese zijn donderdagmiddag begonnen aan een nieuw digitaal overleg over de aanpak van de coronapandemie. Bovenaan de agenda: hoe het tempo van de sputterende vaccinatiecampagnes opdrijven?
Lees verder

Sebastiaan bekoopt opmerking over rijstijl met zijn leven: bezorger (19) rijdt twee keer over hem
Een 19-jarige pakjesbezorger is twee keer over de man heengereden die hem vorig jaar in het Nederlandse Wijchen (Gelderland) aansprak op zijn rijgedrag. Tarik O. reed de 42-jarige Sebastiaan aan, hij werd een stuk meegesleurd op de motorkap. Toen hij onder de auto terechtkwam, zou de pakketbezorger de bestelwagen in z'n achteruit hebben gezet en nogmaals over het slachtoffer heen zijn gereden. De veertiger overleed op straat, voor de ogen van zijn vrouw.
Lees verder

Van der Poel ontbreekt in de Omloop, maar verschijnt wel aan de start van Kuurne-Brussel-Kuurne
Mathieu van der Poel staat niet aan de start van de Omloop. Zijn team Alpecin-Fenix zette de Nederlander niet op de lijst met negen renners die 72 uur voor de wedstrijd moet ingeleverd worden bij de UCI. De Nederlandse kampioen rijdt een dag later wel mee in Kuurne-Brussel-Kuurne.
Lees verder

'Boostershot': Pfizer/BioNTech gaat werkzaamheid van derde vaccindosis tegen coronavarianten testen
De farmaceutische bedrijven Pfizer en BioNTech zullen een derde dosis van hun coronavaccin aanbieden aan deelnemers van hun eerste klinische studie. Ze willen onderzoeken of het immuunsysteem op deze manier kan versterkt worden tegen de coronavarianten. Dat kondigen de twee bedrijven donderdag aan.
Lees verder

Lachaert: "Steunmechanisme zonnepanelen is niet voldoende"
Het huidige steunmechanisme voor eigenaars van zonnepanelen met een digitale meter is niet voldoende. Dat zei Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert vandaag bij Villa Politica op Eén.
Lees verder

Marc Degryse over beursgang van Club Brugge: "Dit geeft aan hoe groot ze zijn én willen worden"
Club Brugge plant nog voor de zomer een beursgang, zo schrijft De Tijd. Het is een manier om het nieuwe stadion te financieren. Een statement is het ook, vindt onze analist Marc Degryse. "Dit geeft aan hoe groot Club Brugge wil worden. Het zijn alleen maar grote clubs die naar de beurs gaan, denk maar aan Ajax, Man United, Juventus, enzovoort. Met dat nieuwe stadion erbij gaan de mogelijkheden nóg groter worden."
Lees verder

Lentezon én regenbuien vandaag: Styliste geeft 4 snelle tips om je outfit af te stemmen op wisselvallig weer
Niemand die het weer kan volgen de laatste tijd. Het ene moment vriezen je handen eraf, het volgende moment schijnt de zon zodat je niet meer dan een T-shirt nodig hebt. Dat maakt outfits samenstellen geen makkie. We kloppen aan bij styliste Marieke De Pauw voor 4 snelle en slimme stijltips.
Lees verder

Moderna verwacht ruim 18 miljard dollar omzet uit coronavaccin
Moderna, producent van één van de reeds goedgekeurde vaccins tegen Covid-19, verwacht dit jaar een omzet van 18,4 miljard dollar (zo'n 14,8 miljard euro) uit de verkoop van dat vaccin. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend bij de publicatie van zijn jaarresultaten. De verwachte miljardenomzet is gebaseerd op reeds afgesloten contracten, klinkt het.
Lees verder