Doorgaan naar hoofdcontent

Burgemeester Moeskroen zwaar aangedaan na dodelijk ongeval met twee kindjes na achtervolging: “Een drama, er zijn g...

HLN
Burgemeester Moeskroen zwaar aangedaan na dodelijk ongeval met twee kindjes na achtervolging: "Een drama, er zijn geen woorden voor"
Brigitte Aubert, de burgemeester van Moeskroen, had het zichtbaar moeilijk toen ze voor de camera van VTM Nieuws reageerde op het vreselijke verkeersongeval dat gisteren plaatsvond in haar gemeente en waarbij twee kinderen van vier en acht om het leven kwamen. "Het is een ware catastrofe wat hier gebeurd is", zei Aubert. De fatale crash volgde op verkeersagressie.
Lees verder

Voorlopig gaat Charleroi-Club straks door: "Op sommige plaatsen bevroren, maar niet gevaarlijk"
Riskeert Charleroi - Club Brugge van deze avond om 18.15 uur eveneens te worden afgelast? "De wedstrijd is wel degelijk in gevaar", klonk het vanmiddag bij Mehdi Bayat. Op de Twitter van Charleroi valt nu te lezen dat er voorlopig gespeeld wordt. Om 16u volgt een nieuwe analyse.
Lees verder

Van Grieken brengt verboden pepperspray mee naar studio VTM NIEUWS: "Zou in handtas van iedere vrouw moeten zitten"
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft als studiogast op VTM NIEUWS een busje pepperspray bovengehaald, wat in ons land een verboden wapen is. Met de pepperspray laakte hij de doorverwijzing van leden van Schild & Vrienden naar de correctionele rechtbank.
Lees verder

LIVE. Standard en Antwerp rusten bij 1-1 na eerste helft waarin Lamkel Zé weer alle aandacht opeiste
• Aftrap: 13u30 • Sclessin • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Antwerp is tweede, Standard zesde
Lees verder

Bart Swings sluit WK af met zevende stek in 1.500m, goud voor Nederlander Thomas Krol
Bart Swings heeft zondag zijn WK afstanden in het Nederlandse Heerenveen afgesloten met een zevende plaats in de 1.500m. De gouden medaille was voor de Nederlander Thomas Krol. Gisteren veroverde Swings nog brons in de massastart.
Lees verder

AUSTRALIAN OPEN. Titelhouder Djokovic staat in kwartfinales - Thiem in drie sets naar huis tegen Dimitrov - Russische revelatie bij laatste acht
Titelverdediger Novak Djokovic (ATP 1) blijft op koers voor een negende eindzege op de Australian Open. De Serviër won zondag in de vierde ronde van de Canadees Milos Raonic (ATP 14).
Lees verder

Elke uit 'Blind Getrouwd' stelt haar nieuwe vriend voor op Instagram
Elke Voorspoels, die in 2019 te zien was in 'Blind Getrouwd', is al een tijdje weer verliefd. In de webreeks 'Up To Date' die in het najaar van 2020 te zien was op VTM GO vertelde de blondine voor het eerst over haar nieuwe liefde. Toen was Elke nog niet klaar om haar vriend Ben voor te stellen aan het grote publiek, maar hier komt nu verandering in. Op haar Instagramaccount deelt ze namelijk voor het eerst een foto met haar nieuwe partner.
Lees verder

Gemeentebestuur vraagt niet meer naar Knokke af te zakken: "Het is té druk"
Het gemeentebestuur van Knokke-Heist roept op om vandaag niet meer naar de kustgemeente af te zakken. Voor de tweede dag op rij is het over de koppen lopen in de winkelstraten. "Ook op de dijk en het strand is er heel veel volk. Het is voor ieders veiligheid", zegt eerste schepen Piet De Groote (GBL).
Lees verder

LIVE. Standard ontsnapt opnieuw: Lamkel Zé trapt dé kans op 1-2 zomaar naast het doel van Henkinet!
• Aftrap: 13u30 • Sclessin • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Antwerp is tweede, Standard zesde
Lees verder

Lothar uit 'Blind Getrouwd' heeft zijn vriendin Kelsey ten huwelijk gevraagd
Lothar uit 'Blind Getrouwd' heeft vandaag een leuk nieuwtje voor al zijn volgers. Hij heeft namelijk zijn vriendin Kelsey Boey ten huwelijk gevraagd. "She said yes", klinkt het op zijn Instagramaccount.
Lees verder

Man uit Mortsel vermist sinds dinsdag
De politie is op zoek naar de 39-jarige Jeroen Janssens. Hij werd maandag 9 februari omstreeks 9.30 uur voor het laatst gezien in Mortsel. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
Lees verder

Gek én geniaal: Lamkel Zé geeft heerlijke assist op De Pauw, en viert door broekje Carcela af te trekken
Een wedstrijd van Antwerp, dat is een streek van Lamkel Zé. 'LZ7' heeft de lolbroek in zichzelf weer naar boven gehaald. Vrij letterlijk deze keer. Tijdens de topper tussen Standard en Antwerp viel de man uit Kameroen op, zowel sportief als extrasportief.
Lees verder

LIVE VELDRIJDEN. Hermans, Van Kessel en Aerts leiden de dans, Iserbyt strijdt voor eindzege in Brussel
Wout van Aert de Wereldbeker, Toon Aerts de Superprestige en Eli Iserbyt straks de X²O-trofee? De West-Vlaming moet in Brussel een voorsprong van ruim drie minuten op Toon Aerts te zien verdedigen om de eindzege in het klassement binnen te halen. Lukt hem dat en wie haalt de dagzege binnen? U volgt het live op deze pagina.
Lees verder

Weer hoofdrol voor Lamkel Zé, maar dit keer geen zege voor Antwerp bij Standard
Een goal van Carcela, een fantastische rush van Lamkel Zé, veel kansen voor Antwerp én een afgekeurd doelpunt in de slotminuut. Standard-Antwerp: 1-1. Vervelend was het niet.
Lees verder

Peter Van den Begin werd ooit gevraagd voor 'FC De Kampioenen': "Mijn intuïtie zei me om het niet te doen"
Peter Van den Begin (56) heeft al heel wat grote rollen op zijn naam staan, maar wat veel mensen niet weten, is dat hij ooit ook een redelijk iconische rol geweigerd heeft. Zo is de acteur in het verleden gebeld geweest voor de rol van Marcske in 'FC De Kampioenen'.
Lees verder

LIVE VELDRIJDEN. Hermans heeft Aerts te pakken, spannend duel in Brussel!
Wout van Aert de Wereldbeker, Toon Aerts de Superprestige en Eli Iserbyt straks de X²O-trofee? De West-Vlaming moet in Brussel een voorsprong van ruim drie minuten op Toon Aerts te zien verdedigen om de eindzege in het klassement binnen te halen. Lukt hem dat en wie haalt de dagzege binnen? U volgt het live op deze pagina.
Lees verder

Jongemannen dienen klacht in bij Brugse politie nadat ze té hard aangepakt zouden zijn tijdens interventie
Twee broers hebben klacht ingediend bij de Brugse politie omdat ze volgens hun verhaal te hard werden aangepakt tijdens een interventie.
Lees verder

Daags na verwoestende brand, kijkt Nico naar de toekomst: "Het leven gaat verder en morgen ga ik gewoon weer aan de slag"
Een kast met naar rook stinkende kledij. Dat is het enige wat Nico Cleemput (46) nog rest nadat zijn huis aan de Trieststraat in Assenede zaterdagavond compleet uitbrandde. De brandweer kon het atelier van de zelfstandige computerspecialist redden. "Het is maar een huis", relativeert Nico. "Morgen ga ik gewoon weer aan het werk".
Lees verder

LIVE. Beerschot ontvangt KV Mechelen voor Antwerps duel
• Aftrap: 16u • Olympisch Stadion (Kiel) • Scheidsrechter: Nathan Verboomen • Malinwa wipt bij winst over Beerschot
Lees verder

Indrukwekkende Jente Hauttekeete verbreekt wereldrecord U20 in zevenkamp op WK in Frankfurt
En plots hebben we er een nieuwe wereldrecordhouder bij. Jente Hauttekeete (18) heeft op het WK zevenkamp in Frankfurt het wereldrecord U20 verbroken. Hauttekeete, gezien als een groot talent, presteert al een hele tijd op heel hoog niveau. Dat onderstreepte hij vandaag met persoonlijke records op het polsstokspringen en de 1.000 meter.
Lees verder