Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 25 januari 2021

Stad Tongeren: Werken in Hondsstraat

Werken in Hondsstraat
De Hondsstraat wordt afgesloten, voor de aanleg van nutsleidingen, vanaf Grote Markt 33 tot aan Hondsstraat 13 en dit vanaf 8 februari tot en met 15 februari tussen 7 uur en 16 uur.
Lees verder

Winnaars Tiktok wedstrijd
Tijdens de kerstvakantie werd de Tongerse jeugd uitgedaagd om uit hun luie zetel te komen. Wie een Tiktok filmpje maakte op zijn of haar favoriete plekje in Tongeren maakte kans op een goodie bag ter waarde van 50 euro.
Lees verder

Snelheidsverlaging Sint-Truidersteenweg, Bilzersteenweg en Luikersteenweg
Volgende week wordt de snelheid op Sint-Truidersteenweg (van de bebouwde kom t.h.v. De Schaetzengaarde tot de verkeerslichten aan de Rode Kruislaan) verlaagd van 70 km/uur naar 50 km/uur.
Lees verder

Helpende handen voor vaccinatiecentrum Tongeren
Het vaccinatiecentrum van Tongeren wordt momenteel ingericht op welzijnscampus De Motten. Inwoners van Tongeren, Voeren en Herstappe zullen er gevaccineerd worden. Om alles in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar helpende handen.
Lees verder

Vacature: maatschappelijk assistent
De sociale dienst van het sociaal huis De Semper zoekt een maatschappelijk assistent. Solliciteren kan tot uiterlijk 21 februari 2021.
Lees verder

Hoppen door de stad
Bent u al gaan 'hoppen' door de stad? In diverse etalages in de Tongerse binnenstad, hebben de fotografieklassen van Pentagoon Academies werken geplaatst.
Lees verder