Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 3 januari 2021

Sint-Lievens-Houtem: Jouw vragen over het corona-vaccin

Jouw vragen over het corona-vaccin
Die corona-vaccins, zijn die wel veilig? Waarom zou ik mij laten vaccineren? Hoeveel kost dat?Zal ik ziek worden na hetvaccin?
Er duiken de laatste weken heel wat vragen op. In deze video geeft prof. Isabel Leroux-Roels, vaccinatiespecialist van het UZ Gent, een helder antwoord.Want het virus verslaan, dat doen we samen, of niet, door ons allemaal te laten vaccineren.

Zit je na het bekijken van de video nog met vragen, surf dan naar www.laatjevaccineren.be

De video is een initiatief van de gouverneur van Oost-Vlaanderen.

Lees verder

Samen aftellen naar het nieuwe jaar
Het college geeft de gelegenheid aan de inwoners van de gemeente om op oudejaarsavond vanaf 23.30 uur (effectieve start wellicht rond 23.40 uur) via de Facebookpagina van de gemeente (facebook.com: gemeente Sint-Lievens-Houtem) of op Zoom: http://bit.ly/zoom-livestream-SLH via live streaming het nieuwe jaar in te gaan.
Het event start met een filmpje met beelden die ons doen terugdenken aan de fijne momenten die we de afgelopen jaren allemaal samen hebben beleefd. Nadien tellen we samen af naar 2021. Er is zelfs een virtueel vuurwerk voorzien!

Via Facebook is er de mogelijkheid om te chatten tijdens de live stream met andere inwoners van de gemeente.
Via Zoom kan je effectief deelnemen aan de stream! Na de nieuwjaarswensen is het mogelijk om een gezellig (video) babbeltje te doen met kennissen en geburen.

Surf naar de Facebookpagina van de gemeente en kom er alles over te weten via de filmpjes van de kerstman. Je moet geen Facebookaccount hebben om de live streaming te volgen of de filmpjes te bekijken.

Lees verder