Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 4 januari 2021

Retie: Klokslag 20.20

Klokslag 20.20
Feesten doe je samen, maar dit jaar vieren we alleen. En toch kunnen we er ondanks alles het beste van maken. Laten we op 31 december KLOKSLAG 20.20 uur met z'n allen afscheid nemen van wat was, het glas heffen op de volgehouden inspanningen en het nieuwe jaar omarmen.
Lees verder

Overlegcomité: verplichte quarantaine en test na verblijf in rode zone
Op 30 december '20 hebben de federale regering en de deelstaten de reisregels aangescherpt. De verstrengingen gebeuren om te vermijden dat reizigers besmettingen invoeren en om de mogelijke verspreiding van de nieuwe variant van COVID-19 tegen te gaan.
Lees verder

Terug van vakantie uit rode zone? Kinderen mogen niet naar school
Het gemeentebestuur vraagt aan alle schooldirecties om de ouders van hun leerlingen extra te informeren over de geldende maatregelen bij terugkeer uit een buitenlands verblijf in een rode zone. Alle gezinsleden moeten zich laten testen op dag 1 én dag 7 en moeten verplicht in quarantaine.
Lees verder

Trek verkleed naar school tijdens Driekoningen!
Door dat ellendige coronavirus, mag het driekoningenzingen dit jaar niet doorgaan. Maar wij houden van onze tradities en willen Driekoningen niet zomaar voorbij laten gaan. Trek daarom op 5 januari (centrum) of 6 januari (Schoonbroek) verkleed naar school!
Lees verder