Doorgaan naar hoofdcontent

Man rijdt 10 jaar rond zonder rijbewijs en speelt nu ook zijn wagen kwijt

HLN
Man rijdt 10 jaar rond zonder rijbewijs en speelt nu ook zijn wagen kwijt
Een 36-jarige man is opgepakt omdat hij al tien jaar zonder rijbewijs rondreed. De man trok de aandacht van de politie door zijn gevaarlijke rijgedrag aan het stuur van een bestelwagen.
Lees verder

Van den Brom na gelijkspel tegen KV Mechelen: "Hier kan ik mee leven"
Geen zes op zes voor Racing Genk, wel een scoreloos gelijkspel tegen KV Mechelen. Een punt waar John van den Brom wel mee kon leven. "We verliezen niet, maar een ploeg met onze kwaliteiten hoopt altijd op meer."
Lees verder

Antwoord hier op de quizvraag van Dimitri Van den Bergh en maak kans op een gratis dartsbord!
In het kader van de Masters Darts geeft onze redactie dit weekend op VTM2 en HLN.be verschillende dartsborden weg. Om kans te maken op zo'n dartsbord hoef je enkel het juiste antwoord te weten op een prijsvraag die Dimitri Van den Bergh heeft bedacht. De eerste vraag laten we nu op u los: wie was de allereerste Belg ooit die met het PDC WK heeft meegedaan? Hieronder kunt u antwoorden. Veel succes!
Lees verder

Pompen en rondjes lopen helpt niet: chauffeur blaast toch positief
Een chauffeur is vrijdagavond aan de kant gezet omdat hij rondreed na de avondklok van middernacht. Bovendien reed hij op de Grotesteenweg in Berchem door het rode licht.
Lees verder

IN BEELD. BV's poseren op de blauwe loper van het Gala van de Gouden K's
Zaterdagavond werden de Gouden K's uitgereikt, de awardshow van Ketnet. Geen massa publiek, maar toch een echte awardshow, en dus haalden de aanwezige BV's nog eens hun mooiste en meest glamoureuze outfits uit de kast.
Lees verder

LIVE. Treffen OHL en Beerschot na rust wel raak?
• 25ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • King Power @ Den Dreef • Leuven heeft 36 punten, Beerschot heeft er 34
Lees verder

LIVE. Lacazette treft de lat in aangename topper, krijgen we nog een winnaar?
• Premier League • Emirates Stadium • Manchester United staat 2de, Arsenal 9de • Arsenal verloor in de Premier League niet meer sinds half december
Lees verder

LIVE. Krijgen we in de tweede helft wél doelpunten in aangename topper?
• Premier League • Emirates Stadium • Manchester United staat 2de, Arsenal 9de • Arsenal verloor in de Premier League niet meer sinds half december
Lees verder

LIVE. Eupen laat dubbele voorsprong liggen, Silvestre zet bezoekers op gelijke hoogte
• 25ste speeldag Jupiler Pro League
Lees verder

LIVE. Uitgerekend Tissoudali schiet Beerschot op voorsprong na knappe solo
• 25ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • King Power @ Den Dreef • Leuven heeft 36 punten, Beerschot heeft er 34
Lees verder

#LikeMe opnieuw grote winnaar op awardshow Ketnet
De hype rond #LikeMe is nog lang niet gaan liggen. Voor het tweede jaar op rij is deze Ketnet-reeks de grote winnaar op Het Gala van de Gouden K's, de jaarlijkse awardshow van Ketnet. De cast mocht maar liefst vijf beeldjes mee naar huis nemen, waaronder die van Ketnet-serie en Artiest van het jaar.
Lees verder

Spaanse studie ontdekt drie nieuwe symptomen die kunnen wijzen op coronabesmetting
Spaanse wetenschappers hebben drie nieuwe symptomen geïdentificeerd die kunnen wijzen op een besmetting met het coronavirus. Het gaat om veranderingen aan de tong, de handpalmen en de voetzolen.
Lees verder

Uitgerekend Tissoudali bezorgt Beerschot de zege op bezoek bij OHL
In wat normaal zijn laatste match was voor Beerschot is Tarik Tissoudali nog één keer beslissend geweest. De toekomstige spits van AA Gent zorgde tegen OH Leuven voor het enige doelpunt van de partij. Een afscheid langs de grote poort heet dat.
Lees verder

Eupen laat na de wedstrijd af te maken en moet zo tevreden zijn met een puntje tegen Moeskroen
Eupen heeft de kans gemist om januari met een zege af te sluiten. De Panda's verwierven voldoende kansen om de klus te klaren, maar Prevljak was deze keer niet bij de zaak. Moeskroen onderging één helft de match, maar kon na de rust het evenwicht herstellen. Zowel op het veld als op het scorebord.
Lees verder

Arsenal en Manchester United komen niet tot scoren in aangename topper
Geen doelpunten in Arsenal-Manchester United. Na een wedstrijd die zeker kon bekoren mag dat een klein wonder heten. Kansen langs beide kanten, maar de bal viel niet goed. United laat na om dichter bij stadsrivaal City te komen. Arsenal blijft hangen op een achtste plaats.
Lees verder

Onrustwekkende verdwijning in Oostende: wie heeft Jimmy (39) gezien?
Politie en parket zijn op zoek naar de 39-jarige Jimmy Vanhoucke uit Oostende. De man verliet woensdagavond omstreeks 21.45 uur zijn woning in de Voorhavenlaan en is sindsdien spoorloos.
Lees verder

Van Aert aan de vooravond van het WK: "Morgen is de belangrijkste koers, maar mijn seizoen valt of staat er niet mee"
Vandaag keek-ie nog toe vanuit de sofa, maar morgen gaat Wout van Aert op zoek naar een vierde wereldtitel veldrijden bij profs. Aan de vooravond van het WK oogt Van Aert ontspannen, wetende dat hij in optimale conditie naar Oostende is afgereisd. "Ik hoop morgen de kers op de taart te zetten."
Lees verder

Plots wil iedereen luitenant van De Wever zijn
Tot zes kandidaten bieden zich straks aan om ondervoorzitter te worden van N-VA. De kaarten liggen het best voor Kamerlid Valerie Van Peel. Voor de andere plaats gaat het allicht tussen ex-staatssecretaris Theo Francken en ontslagnemend ondervoorzitter Lorin Parys, weet De Morgen.
Lees verder

Ondanks goedkeuring van Europa: Duitsland wil vaccin AstraZeneca niet toedienen aan 65-plussers
De Duitse regering wil het coronavaccin van AstraZeneca niet toedienen aan mensen ouder dan 65, ondanks groen licht van Europa. Dat heeft de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn zaterdag gezegd. De experts in Duitsland twijfelen aan de effectiviteit van het vaccin in deze leeftijdscategorie.
Lees verder

Club haalt oude bekende Dirar terug, ook Nederlander Chong wordt gehuurd
Vlak voor het sluiten van de transfermarkt heeft Club Brugge nog twee nieuwkomers aangekondigd. Blauw-zwart huurt oude bekende Nabil Dirar (34) en de Nederlander Tahith Chong (21) tot het einde van het seizoen van respectievelijk Fenerbahce en Manchester United.
Lees verder