Doorgaan naar hoofdcontent

Huisanalist Niels Albert verkent WK-parcours en voorspelt bloedstollend duel: “Waar gaan Wout en Mathieu elkaar hie...

HLN
Huisanalist Niels Albert verkent WK-parcours en voorspelt bloedstollend duel: "Waar gaan Wout en Mathieu elkaar hier lossen?"
Wout of Mathieu? Van Aert of Van der Poel? Huisanalist Niels Albert komt er na de verkenning van het WK-parcours niet uit. Leuk, die brug. Pittig, dat strand. Maar voorts: weinig wat hem van zijn sokken blaast. "Waar gaan ze elkaar hier lossen?", vraagt hij zich af. "Dit wordt bloedstollend."
Lees verder

Kinderen moeten plots kiezen tussen hun hobby's: "Ik snap het niet, ik zit alleen in de gitaarles"
Op zaterdag ravotten bij de scouts of op woensdagnamiddag toch liever naar de gitaarles? Turnen of toneel? Voetballen of hockey? Er is een akkoord bereikt over de buitenschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren en dat bezorgt hen kopzorgen. Kinderen onder 12 jaar moeten er uit al hun hobby's ééntje uitpikken. "Dan kies ik voor de hobby met de meeste uren", klinkt het pienter.
Lees verder

"Wil je over mijn moeder spreken?": woeste Lukaku en Ibrahimovic gaan zwaar in de clinch, scorende 'Big Rom' bekert uiteindelijk verder
Er was geen houden aan. Ploegmaats en de afgevaardigde van Inter moesten bijspringen. Zo kwaad hebben we Romelu Lukaku nog nooit gezien. Hij wilde Zlatan Ibrahimovic in de kwartfinale van de Coppa Italia te lijf gaan nadat die zijn moeder had beledigd en hem onder andere een ezel had genoemd. Wat later nam Lukaku sportieve revanche: hij wiste vanop de stip de openingsgoal van... jawel, Zlatan, uit. Eriksen zorgde met een geweldige vrije trap voor het rondje verder bekeren. Wat een spraakmakend duel der stadsrivalen...
Lees verder

"Wil je over mijn moeder spreken?": Woeste Lukaku en Ibrahimovic gaan zwaar in de clinch
Er was geen houden aan. Ploegmaats en de afgevaardigde van Inter moesten bijspringen. Zo kwaad hebben we Romelu Lukaku nog nooit gezien. Hij wilde Zlatan Ibrahimovic te lijf gaan nadat die zijn moeder had beledigd en hem onder andere een ezel had genoemd. Wat later nam Lukaku sportieve revanche: hij wiste vanop de stip de openingsgoal van... jawel, Zlatan, uit. 1-1. En dus naderen we verlengingen.
Lees verder

Nieuwe krachttoer voor Armand Marchant als 16de in wereldbeker slalom Schladming: "De Armand van vorig seizoen is terug"
Armand Marchant mag zich nog eens op de borst kloppen: de Belgische topskiër lukte in het Oostenrijkse Schladming als 16de in de wereldbeker slalom zijn tweede beste resultaat ooit. Zijn gelukkige blik na aankomst sprak boekdelen. "Armand heeft zijn vertrouwen teruggevonden", reageerde zijn mama Veronique Bourdon na de race.
Lees verder

LIVE. Anderlecht op zoek naar gelijkmaker, nieuwkomer Bruun Larsen valt goed in
• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Le Canonnier • Anderlecht is 5de met 36 punten
Lees verder

Vroege tape van Radiohead onder de hamer voor bijna 7.000 euro
Een demo-opname met onuitgebracht werk van de Britse groep Radiohead is vandaag geveild voor 6.000 pond (ongeveer 6.750 euro), 4.000 pond meer dan verwacht.
Lees verder

Els of Patrick moet donderdag 'Big Brother' verlaten
Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij 'Big Brother'. Zowel Els als Patrick kan donderdag geëlimineerd worden tijdens de vierde live-show. Laatstgenoemde heeft z'n nominatie finaal te danken aan Liese. Zij besliste als huismeester om haar vriendin Julie te redden.
Lees verder

RECENSIE. 'Uit de kleren': "En u dacht dat Tinder erg was"
Onze tv-recensent Jelle Brans laat zijn kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier z'n mening. Vandaag: 'Uit De Kleren' op VTM2, het veelbesproken nieuwe datingprogramma waarin mensen elkaar al na 90 seconden moeten ontkleden. Giechelen alom, vindt onze criticus: "Lang niet alle kandidaten leken verdwaald uit een casting van 'Temptation Island', wat me meeviel aan dit programma. Al hoeft u zich daar ook weer niet té veel bij voor te stellen."
Lees verder

Anderlecht vermijdt bij Moeskroen vierde uitnederlaag op rij na discutabele penalty in blessuretijd
Anderlecht redde in extremis een punt op bezoek bij Moeskroen. Nmecha zette in blessuretijd een discutabele strafschop om: 1-1.
Lees verder

En plots heeft Anderlecht een probleem: onze chef voetbal ziet hoe paars-wit in één week van 'voetbal voor het publiek' naar 'voetbaldrama' ging
Van al het goede over Anderlecht – hun voetbal, de vele kansen in elke wedstrijd – bleef in Moeskroen niets meer over. Een voetbaldrama, zo zag onze chef voetbal Stephan Keygnaert. De gelijkmaker in de blessuretijd was maar een doekje voor het bloeden.
Lees verder

AstraZeneca over te late levering vaccins: "Te weinig tijd door late beslissing EU"
AstraZeneca had niet genoeg tijd om problemen op te lossen bij externe partners in het productieproces van het coronavaccin. Dat komt doordat de Europese Unie pas laat besliste om een contract voor de levering af te sluiten, zegt topman Pascal Soriot van de farmaceut tegen de Duitse krant Die Welt.
Lees verder

21 op 21: Manchester City pakt koppositie na klinkende zege
Manchester City heeft stadgenoot Man United afgelost als koploper in de Premier League. Dat deed de ploeg van coach Pep Guardiola met een klinkende zege: 0-5 op bezoek bij West Bromwich Albion.
Lees verder

FBI heeft meer dan 400 verdachten van bestorming Capitool in vizier
De Amerikaanse federale opsporingsdienst FBI heeft meer dan vierhonderd verdachten van het bestormen van het Capitool geïdentificeerd. Assistent-directeur Steven D'Antuono zei dat er meer dan 130 mensen zijn opgepakt.
Lees verder

LIVE (21u). Haal Gent zes op zes binnen tegen STVV?
• Aftrap: 21u
Lees verder

LIVE (19u). Hoe doet Chelsea het in eerste match zonder Lampard?
• Aftrap: 21u
Lees verder

LIVE (21u15). Blijft Leicester op verplaatsing bij Everton druk zetten voor de eerste plaats?
• Aftrap: 21u15
Lees verder

LIVE (18u45). Beerschot en Kortrijk kijken elkaar in de ogen op Het Kiel
• Aftrap: 18u45
Lees verder

LIVE (18u45). Veert Racing Genk recht na verlies tegen leider Club Brugge?
• Aftrap: 18u45
Lees verder

LIVE (20u45). Kan Charleroi na vijf nederlagen op rij nog eens winnen tegen OHL?
• Aftrap: 20u45
Lees verder