Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 18 januari 2021

Herenthout: Vaccinatiecentra in Grobbendonk en Kasterlee

Herenthout
Vaccinatiecentra in Grobbendonk en Kasterlee
De vaccinatiecentra voor de Eerstelijnszone Middenkempen komen op het militair domein De Troon in Grobbendonk en in Sporthal Tielenhei in Kasterlee.
Lees verder

Groepsaankoop ramen en hoogrendementsglas
In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt tot 15% van de warmte via de ramen. Door te investeren in hoogrendementsglas en energiezuinige ramen maak je je woning comfortabeler en kan je heel wat besparen op je energiefactuur. Een win-win situatie dus.
Lees verder

Winnaars Cultuurprijs, Jeugdduim en Sportlaureaten
Afgelopen weekend werden weer de meest prestigieuze prijzen op het grondgebied van onze gemeente uitgereikt. Door de huidige coronamaatregelen jammer genoeg niet tijdens een traditioneel uitreikingsgala zoals de voorbije jaren. Het lokaal bestuur, de Cultuurraad, de Jeugdraad en de Sportraad zorgden wel voor een coronaproof alternatief met een livestream. Dit jaar werden naast de Jeugdduim en de Cultuurprijs ook drie sportprijzen uitgereikt.
Lees verder

Wil je helpen in één van onze vaccinatiecentra?
De vaccinatiecentra in onze eerstelijnszone komen in Grobbendonk en Kasterlee. Om de vaccins te kunnen toedienen en alles vlot te laten verlopen, hebben we natuurlijk veel helpende handen nodig. We zoeken zowel medisch personeel als mensen die willen helpen met het begeleiden van bezoekers. Interesse? Geef je dan hier op als vrijwilliger. Praktisch We zoeken […]
Lees verder