Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 20 januari 2021

Herenthout: Vacature | Deskundige Aankopen / Coördinator Schoonmaak gebouwen

Herenthout
Vacature | Deskundige Aankopen / Coördinator Schoonmaak gebouwen
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een Deskundige Aankopen en Coördinator Schoonmaak Gebouwen. Als Deskundige Aankopen zorg je binnen de organisatie voor de realisatie van een aankoopbeleid waarmee we schaalvoordelen realiseren, de efficiëntie verhogen en duurzame aankopen bevorderen. Je beheert daarnaast ook de verzekeringsportefeuille en zorgt voor het correct afsluiten van contracten.
Lees verder

Vacature | Poetshulp Thuiszorg
Als poetshulp in de thuiszorg zorg je er mee voor dat hulpbehoevende mensen (ouderen, personen met een handicap, mensen in begeleiding bij het OCMW, …) langer zelfstandig kunnen wonen. Naast het poetsen bied je een luisterend oor, ben je vertrouwenspersoon en geef je ondersteuning bij kleine en grotere zorgen des levens.
Lees verder

Bloktsepad, de nieuwe Herenthoutse wandeling
De toerismeraad heeft met het Bloktsepad een nieuwe wandeling uitgestippeld. Vertrekken doe je aan het Prinsenhof en via de Merodese Bossen stap je richting Bouwel over een afstand van 13,5 km. Er is ook een verkort traject van 10,5 km voor deze route.
Lees verder

Op- en afrit Herentals-Oost richting Antwerpen twee weken afgesloten
Van 25 januari tot en met 5 februari zal een aannemer de verlichtingspalen ver vangen aan het op- en afrittencomplex 22 Herentals-Oost op de E313 richting Antwerpen. Gedurende deze twee weken blijven de op- en afrit volledig afgesloten voor alle verkeer.
Lees verder