Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 13 januari 2021

Herenthout: Vacature | Conciërge Assistentiewoningen Driane

Herenthout
Vacature | Conciërge Assistentiewoningen Driane
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een conciërge voor de assistentiewoningen Driane. Als huisbewaarder draag je zorg voor de veiligheid, toegankelijkheid en functioneel gebruik van gebouwen en terreinen. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners, medewerkers en bezoekers voor het verkrijgen van informatie bij afwezigheid van de verantwoordelijke.
Lees verder

De Wensboom was een enorm succes
De wensboom die in december 2020 aan de kerststal werd geplaatst bleek voor veel inwoners een mooi goed doel voor het einde van een bijzonder jaar. We kunnen concluderen dat in onze gemeente heel veel mensen wonen met een groot hart. Het initiatief was een enorm succes.
Lees verder

Resultaten snelheidscontroles oktober – december
Lokale politie Neteland heeft van juli tot en met september opnieuw snelheidscontroles uitgevoerd op het grondgebied van Herenthout. We informeren je graag de resultaten van deze actie.
Lees verder

Vacature | Departementshoofd Omgeving
Lokaal bestuur Herenthout is op zoek naar een departementshoofd Omgeving. In nauwe samenwerking met het bestuur zet je mee het Herenthoutse beleid op het vlak van ruimte, milieu, mobiliteit en wonen.
Lees verder