Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 12 januari 2021

Herenthout: Livestream ‘Uitreikingsgala Cultuurprijs, Jeugdduim en Sportlaureaten’

Herenthout
Livestream 'Uitreikingsgala Cultuurprijs, Jeugdduim en Sportlaureaten'
De uitreiking van de meest prestigieuze prijzen uitgereikt op het grondgebied van onze gemeente komt weer dichterbij. De traditionele uitreikingsavonden worden deze keer vervangen door een 100% coronaproof alternatief in de vorm van een livestream, op zaterdag 16 januari 2021 om 20u.
Lees verder

Vacature | Coördinator bovenlokaal jeugdbeleid (halftijds)
Samenwerkingsverband Neteland zoekt een coördinator bovenlokaal jeugdbeleid (halftijds). Je werkt voor de projectvereniging Neteland. Een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar.
Lees verder

Unizo Relance Traject
Unizo provincie Antwerpen wil een partner zijn voor het lokaal bestuur om de ondernemers te ondersteunen bij de economische relance. Zij willen 100 ondernemers gratis begeleiden dankzij middelen van de provincie Antwerpen. Het aanbod blijft lopen tot eind september 2021. Doelgroep: retail & horeca, freelancers en KMO's tot 20 medewerkers.
Lees verder

Herenthout bereidt zich samen met andere gemeenten van Eerstelijnszone Middenkempen voor op corona-vaccinatiecampagne
Samen met de andere 6 gemeenten van de Eerstelijnszone Middenkempen maakt onze gemeente zich klaar voor de corona-vaccinatiecampagne. We werkten al eerder tijdens de coronacrisis nauw samen. Zo werd het Covid Coaching Team opgericht, waarbij maatschappelijk werkers besmette inwoners ondersteunen. Deze samenwerking zetten we nu ook verder bij de start van de vaccinatiecampagne.
Lees verder