Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 22 januari 2021

Herenthout: Ateliers gezocht voor ‘Atelier in Beeld’

Herenthout
Ateliers gezocht voor 'Atelier in Beeld'
Ben je beeldend kunstenaar, een student of leerkracht in het deeltijds kunstonderwijs, begeleider of kunstenaar in een zorginstelling met een atelier,...? Kortom, heb je een link met een atelier voor beeldende kunst en zie je het wel zitten om de deuren van je atelier open te zetten voor het publiek? Neem dan zeker deel aan Atelier in Beeld.
Lees verder

Is je onderneming klaar in geval van een incident?
De Federale Overheidsdienst Economie lanceert de Digital Reaction Plan campagne. Ze ondersteunen je bedrijf bij een incident of ramp en helpen om de continuïteit van je activiteiten en het behoud van je infrastructuur te garanderen. Ontdek de risico's van jouw onderneming ... en anticipeer erop!
Lees verder

Muziekmaatjes
Gemeenteschool Klim-op en de gemeentelijke muziekacademie dienden vorig jaar het project Muziekmaatjes ter subsidiëring in bij Kunstkuren. Via dit project willen we kunst en cultuur binnen de school een extra boost geven. Met succes!
Lees verder

Recht op een verwarmingstoelage?
De verwarmingsfactuur neemt een aanzienlijk deel in van het gezinsbudget. Indien je behoort tot één van de volgende categorieën, kom je in aanmerking voor de verwarmingstoelage. Je kan de federale verwarmingstoelage een heel kalenderjaar lang aanvragen, maar je moet je aanvraag wel doen binnen een termijn van 60 dagen na de levering.
Lees verder