Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 januari 2021

Gok nooit tegen Tom Brady

Gok nooit tegen Tom Brady

Na twintig jaar records bij de New England Patriots, leidde Tom Brady op zijn 43ste (!) tien maanden na zijn transfer de bescheiden Tampa Bay Buccaneers naar de Super Bowl.

Lees verder

'Ik wil een doel om naar te streven'

'Ik zit elke dag te blokken, maar heb niets om naartoe te leven. Een lesvrije week die ik moet doorbrengen met mijn enige knuffelcontact, dat ik niet beu mag worden, want ik mag niet zomaar wisselen', schrijft eerstejaarsstudent Felix Coens (18) in een open brief.

Lees verder

BBTK haalt uit op zitting ondernemingsrechtbank E5 Mode

De Socialistische vakbond BBTK dropt een klein bommetje op de zitting van de ondernemingsrechtbank over E5 Mode. Secretaris Bart Leybaert zegt dat de procedure oneerlijk is verlopen.

Lees verder

AstraZeneca zegt dat zijn vaccin wel effectief is bij 65-plussers

Het Britse AstraZeneca weerlegt berichten van enkele Duitse kranten dat zijn coronavaccin niet doeltreffend zou zijn bij 65-plussers. 'Deze krantenartikelen zijn volledig fout', aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Lees verder

Nederlandse relschopper zet fiets netjes terug na smeekbede van eigenares

Sinds enkele dagen worden verschillende Nederlandse steden geteisterd door rellen. In Eindhoven trokken enkele relschoppers fietsen uit een rek om ze op straat te gooien. Maar één van hen bewees uiteindelijk dat hij toch maar een klein hartje heeft. Dat blijkt uit bovenstaande video die zondag op de Nederlandse website Dumpert verscheen.

Lees verder

Live | Crisiscentrum geeft persconferentie over coronavirus

Het aantal besmettingen met het coronavirus en de opnames van coronapatiënten in de ziekenhuizen blijft toenemen, zo blijkt dinsdagochtend uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Om 11 uur geeft het crisiscentrum meer uitleg over de recente cijfers. Volg de persconferentie in de video hierboven.

Lees verder

Ziekenhuis Nederlandse Den Bosch was doelwit relschoppers

Voor de derde avond op rij kwamen relschoppers op straat in Nederland om zich te verzetten tegen de coronamaatregelen, met name de avondklok. Een ziekenhuis in Den Bosch moest het ontgelden en sloot uit veiligheidsoverwegingen tijdelijk de deuren. Ziekenwagens werden omgeleid. Dat meldt De Telegraaf.

Lees verder

Nieuwe achtbaan Walibi is langste en snelste van Benelux

Fans van achtbanen blijven door de coronacrisis op hun honger zitten omdat pretparken de deuren toe moeten houden. Maar Walibi heeft niet stilgezeten tijdens de coronapandemie. Het Belgische pretpark presenteert Kondaa, een vijftig meter hoge achtbaan die over een traject van 1.200 meter snelheden tot 113 kilometer per uur haalt.

Lees verder

Grindr riskeert boete van bijna 10 miljoen euro voor schending van privacy

De Noorse privacywaakhond wil de populaire dating-app Grindr een boete opleggen van 100 miljoen kronen, zo'n 9.6 miljoen euro. Volgens de toezichthouder heeft het bedrijf illegaal gebruikersgegevens doorgegeven aan reclamebureaus.

Lees verder

Moykens: 'Nog niet in fase om teugels te vieren, laat u testen'

Karine Moykens, voorzitter van het interfederaal comité testing en tracing, waarschuwt dat ons land nog niet in de fase zit om de teugels te vieren in de strijd tegen het coronavirus. 'Daarom is het belangrijk om te weten wie besmet is, het testbeleid helpt daarbij', zei ze tijdens de persconferentie van het Nationaal Crisiscentrum.

Lees verder

Zwarte abolitioniste Harriet Tubman komt dan toch op briefje van 20 dollar

Het plan om de afbeelding van de zwarte abolitioniste, die in de 19e eeuw vocht tegen de slavernij in Amerika, op de briefjes van twintig dollar te zetten, kwam oorspronkelijk van president Barack Obama. Donald Trump hield die verandering tegen, maar Joe Biden wil Tubman nu toch te eren op het briefje.

Lees verder

Inauguratiedichteres Amanda Gorman haalt contract bij IMG Models binnen

Amerikaanse dichteres Amanda Gorman, die vorige week viraal is gegaan vanwege haar voordracht bij de inauguratie van president Joe Biden, heeft een contract getekend bij IMG Models. Dat meldt The Hollywood Reporter dinsdag.

Lees verder

WK veldrijden in Oostende gaat door

Het WK veldrijden in Oostende tijdens het weekend van 30 januari gaat door. Dat meldt de burgemeester van Oostende Bart Tommelein dinsdag na overleg met Vlaams minister van Sport Ben Weyts, UCI en Belgian Cycling. Wel worden verscherpte maatregelen getroffen om de veiligheid te garanderen.

Lees verder

'Spaar de kinderen en jongeren en mik op lokale maatregelen'

CD&V-voorzitter Joachim Coens wil niet weten van een algemeen verbod op buitenschoolse activiteiten. 'Jongeren niets meer laten doen is niet evident. Buiten moet toch veel mogelijk zijn, ook voor jongeren ouder dan 12 jaar.'

Lees verder

Rockband steekt publiek in opblaasballen om toch te blijven optreden

De Amerikaanse rockband The Flaming Lips heeft het voorbije weekend enkele opvallende concerten gegeven. Net als de bandleden werd ook het publiek ingepakt in opblaasbare ballen om alles coronaproof te laten verlopen. Met bovenstaande opvallende beelden tot gevolg.

Lees verder

Italiaanse premier Giuseppe Conte heeft ontslag genomen

De Italiaanse premier Giuseppe Conte heeft dinsdag zijn ontslag overhandigd aan president Sergio Mattarella, die hem heeft gevraagd de lopende zaken af te handelen. Dat staat in een verklaring van de president.

Lees verder

Patro Eisden en 46 spelers stellen voetbalbond in gebrek voor stopzetten competities

Patro Eisden Maasmechelen uit de eerste nationale alsook 46 betaalde voetballers uit de reeks stellen de Belgische Voetbalbond (KBVB) in gebreke, omdat alle competities in het amateurvoetbal worden geannuleerd door de coronapandemie. Dat heeft advocaat Walter Van Steenbrugge, die het mandaat heeft gekregen om de KBVB te dagvaarden, maandagavond bevestigd.

Lees verder

Ministerieel Besluit verduidelijkt verbod op niet-essentiële reizen

Het Ministerieel Besluit over de maatregelen die het Overlegcomité op vrijdag 22 januari aangekondigd heeft, is dinsdag in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd. Het verbod op niet-essentiële reizen gaat in op woensdag 27 januari en loopt tot maandag 1 maart.

Lees verder

OVERZICHT | Maar liefst 140 extra trajectcontroles treden binnenkort in werking

De komende dagen en weken worden in Vlaanderen maar liefst 140 extra trajectcontroles in dienst genomen, naast de zowat 80 van deze camerasystemen die nu al werken. Bevoegd minister Lydia Peeters (Open VLD) wil op termijn naar in totaal 300 trajectcontroles evolueren: 'We schakelen nóg een versnelling hoger om verkeersslachtoffers door overdreven snelheid te vermijden.'

Lees verder

Burgemeester Rotterdam tegen relschoppers: 'Voelt het goed?'

In een emotionele videoboodschap heeft de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, gereageerd op de rellen van maandagavond. Aboutaleb richt zich in de video tot de relschoppers en hun ouders. Hij steekt ook de getroffen ondernemers en ordediensten een hart onder de riem.

Lees verder

Vrijgesproken agente die racistische boodschappen schreeuwde, bedreigd op sociale media

Er circuleren bedreigingen tegen de agente die in een filmpje racistische beledigingen uitte tegen buurtbewoners van de Brusselse wijk Kuregem. Ze werd vorige week op basis van procedurefouten vrijgesproken. Het parket overweegt dat dossier te heropenen.

Lees verder

Coronavirus dringt woonzorgcentrum binnen: 'Pas twee weken na eerste vaccinatie bescherming'

Elf bewoners van woonzorgcentrum Ter Vlierbeke in Kessel-Lo hebben het coronavirus opgelopen. De bewoners waren al een eerste keer gevaccineerd, maar het virus kwam het centrum vermoedelijk binnen voor de vaccinatie. 'Ze zitten in isolatie en alle andere bewoners worden momenteel getest', klinkt het.

Lees verder

Rechter E5 Mode tegen BNPPF: 'We leven niet meer in 1800'

Guido De Croock, voorzitter van de ondernemingsrechtbank in Dendermonde, zette de grootbank BNP Paribas Fortis op zijn plaats. 'We leven niet meer in het jaar 1800 maar in 2021'. Donderdag valt de uitspraak.

Lees verder

'We zijn de oudere scholieren uit het oog verloren'

Tal van professionals en ook de scholierenkoepel roepen op om tieners een beetje meer vrijheid te geven. Een moeilijke boodschap nu de cijfers weer stijgen, maar wel een noodzakelijke, zegt de kinderrechtencommissaris.

Lees verder

Van Ranst deelt 'vaccinbier' uit: 'Ludiek initiatief'

'Twee dosissen' coronavaccin verwerken in bier, en de horeca gebruiken als vaccinatiecentra. Daarvan probeerde Marc Van Ranst de aanwezigen van de wekelijkse markt in Izegem te overtuigen. Uiteraard een grappig bedoelde actie van een lokale brouwer, die er de horeca mee wil steunen. De viroloog verdedigt zijn medewerking: 'Ik zet me in voor ludieke initiatieven met een doel'.

Lees verder

Poetin reageert op paleisvideo van Navalni, Kremlinwatchers zien paniek

Russisch President Vladimir Poetin ontkent dat een extreem luxe paleis van hem is. Dat hij reageert op kritiek van zijn vijand Aleksej Navalni is opmerkelijk.

Lees verder

Toxicoloog Jan Tytgat is kandidaat bij rectorverkiezing KU Leuven

De 58-jarige toxicoloog en farmacoloog Jan Tytgat stelt zich kandidaat voor de rectorverkiezing aan de KU Leuven. Zijn kandidatuur bevestigde hij dinsdag in een interview met Knack.be.

Lees verder

Jeholet over aanpak coronavirus: 'Noorden kan ons niet altijd opleggen wat we in het zuiden gaan doen'

Minister-president van de Franse gemeenschap Pierre-Yves Jeholet (MR) vindt dat Frank Vandenbroucke te 'alarmerend' is over de aanpak van de coronacrisis. 'Ze kunnen ons in het noorden van het land niet altijd opleggen wat we in het zuiden gaan doen', zegt hij op Bel RTL.

Lees verder

'Grens oversteken tijdens wandeling in grensgebied niet streng aangepakt'

Het ministerie van Binnenlandse Zaken laat weten dat wandelaars of fietsers die tijdens een wandeling even de grens oversteken met Nederland niet streng aangepakt zullen worden. Nederlanders die niet in de grensstreek wonen en bewust in België komen wandelen zijn wel in fout.

Lees verder

Overlever seksueel geweld is 'Australiër van het jaar'

Grace Tame (26) werd uitgeroepen tot 'Australiër van het jaar 2021', omwille van haar inzet voor slachtoffers van seksueel misbruik. Ze was zelf ook slachtoffer, maar kon daar wettelijk gezien niet over getuigen. Daar legde ze zich niet bij neer, en het Tasmaanse hooggerechtshof gaf haar gelijk.

Lees verder

Bestuurder omgekomen bij verkeersongeval op E40 in Everberg

Op de E40 tussen Brussel en Leuven is dinsdagmiddag een 70-jarige man om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Dat meldt het Leuvense parket.

Lees verder

Beke: 'Niet 100 procent zeker dat brede vaccinatie begin maart kan starten'

Het is niet helemaal zeker of de brede vaccinatiecampagne begin maart van start kan gaan. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) dinsdag in de commissie Welzijn van het Vlaams Parlement laten verstaan. Er is volgens de CD&V-minister onvoldoende zekerheid over de effectieve levering van vaccins.

Lees verder

Gemeenteraadslid geeft per ongeluk 'onhoorbare commentaar' bij digitale vergadering

Tijdens een digitale vergadering van de Antwerpse gemeenteraad vergat gemeenteraadslid Kevin Vereecken (N-VA) even dat hoorbaar was toen hij commentaar gaf op collega Peter Mertens (PVDA). Burgemeester Bart De Wever (N-VA) moest bij het gênante voorval even ingrijpen.

Lees verder

Raadkamer gelast vrijlating onder voorwaarden van Fornieri

De raadkamer van Luik heeft de vrijlating onder voorwaarden gelast van François Fornieri. Dat hebben zijn advocaten in een persbericht bekendgemaakt.

Lees verder

Indiërs nemen historische 'Red Fort' in tijdens boerenprotest in New Delhi

Dinsdag zijn tienduizenden Indiase boeren door de barricades gebroken van New Delhi in India. Ze protesteren tegen de landbouwhervormingen en eisen een herziening van de wet. Het kwam tot een confrontatie met de politie nadat ze de oproep, om uit het centrum van de hoofdstad te blijven, hadden genegeerd.

Lees verder

Opstart tuchtprocedure tegen agenten betrokken bij zaak-Chovanec laat op zich wachten

Het kan nog even duren vooraleer er tuchtprocedures worden opgestart tegen de agenten die betrokken waren bij de dood van Jozef Chovanec. Dat heeft commissaris-generaal van de federale politie Marc De Mesmaeker dinsdag gezegd in de Kamer. Justitie zal zich wellicht eerst uitspreken over de omstandigheden van het overlijden van de Slovaakse zakenman na een politie-interventie op de luchthaven van Charleroi, nu bijna drie jaar gleden.

Lees verder

Akkoord over buitenschoolse activiteiten: kinderen mogen één hobby uitoefenen in kleine groepjes

De verschillende minister van jeugd en sport van de gewestelijke regeringen hebben een voorstel klaar voor het verstrengen van de regels voor buitenschoolse activiteiten voor jongeren. Dat is bevestigd aan onze redactie.

Lees verder

OPROEP |Welke hobby's laten uw kinderen vallen?

Voetbal of jeugdbeweging? Aan kinderen wordt na het onderwijsoverleg gevraagd om voor één hobby te kiezen. Dat moet de verspreiding van het coronavirus tegengaan. Buitenschoolse activiteiten voor kinderen mogen ook alleen nog doorgaan in groepjes van maximaal 10 kinderen. Voor welke hobby kiezen uw kinderen? En welke hobby's moeten ze laten vallen? Laat het ons weten op binnenland@standaard.be.

Lees verder

'Week van de Belgische muziek' palmt VRT in

Van 8 tot 14 februari zullen tv en radio in het teken staan van Belpop. Met 'De week van de Belgische muziek' steken de VRT en Vi.be de muzieksector een hart onder de riem.

Lees verder

G7 zet druk op Rusland om aanhangers Navalni vrij te laten

De ministers van Buitenlandse Zaken van de G7-landen vragen Rusland om de aanhangers van oppositieleider Aleksej Navalni die zaterdag zijn opgepakt meteen vrij te laten. Het gaat om zo'n 3.900 mensen. Ze vragen ook de vrijlating van Navalni zelf, en de journalisten die tijdens de protesten zijn opgepakt.

Lees verder

Tiener die om het leven kwam bij ongeval, zat zelf achter het stuur

De 16-jarige jongeman die zondagochtend om het leven kwam bij een verkeersongeval in Bertem, zat achter het stuur van de verongelukte wagen. Dat meldt het Leuvense parket op basis van de vaststellingen van de verkeersdeskundige.

Lees verder

Mechelen zet Waasland-Beveren in slotminuut opzij

Na een bizar matchverloop boekt KV Mechelen een belangrijke zege tegen Waasland-Beveren. Halfweg leken de Mechelaars al op rozen te zitten na doelpunten van Walsh en Shved, maar Faucher zorgde met twee treffers opnieuw voor evenwicht. Waasland-Beveren rook de overwinning, maar Shved besliste daar in de slotseconden met zijn tweede doelpunt van de avond anders over.

Lees verder

Gouden Schoen Lior Refaelov leidt Antwerp naar 0-2-zege tegen Eupen

Antwerp heeft, met dank aan zijn beste helft onder Vercauteren, de trip naar Eupen tot een goed einde gebracht. Refaelov lag met een goal en een assist aan de basis van de 0-2 halfweg. Na rust was de thuisploeg baas, maar door een sterk keepende Beiranvand en een penaltymisser van Refaelov werd de ruststand ook de eindstand. De Great Old pakt zo 9 op 15 onder Vercauteren en legt de druk bij zijn concurrenten voor de top 4.

Lees verder

Relatief rustig Nederlandse steden: slechts enkele arrestaties

Na de zware rellen van de voorbije dagen is het in de Nederlandse stadscentra dinsdag relatief rustig gebleven bij het ingaan van de avondklok. Op sommige plaatsen in Rotterdam en Amsterdam troepten wel weer mensen samen, maar de politie greep kordaat in.

Lees verder

Nieuw-Zeeland sluit grenzen 'voor de rest van het jaar'

'Pas als de hele wereld weer normaal is' zal Nieuw-Zeeland niet-essentiële reizen door buitenlanders toelaten.

Lees verder

Sanofi schiet vaccinconcurrent Pfizer te hulp

Het Franse ­farmabedrijf Sanofi gaat corona­vaccinproducenten Pfizer en BioNTech helpen bij de productie van hun coronavaccin.

Lees verder

Puurs-Sint-Amands legt het bij met 'lgbt-vrije' zusterstad

De gemeente Puurs-Sint-Amands herneemt de samenwerking met het Poolse Debiça, nadat het uitleg had gevraagd over de vermeende homofobe houding van de zusterstad.

Lees verder

Verzamelaar betaalt 6.000 pond voor oude democassette van Radiohead

Een demo-opname met onuitgebracht werk van de Britse groep Radiohead is dinsdag voor 6.000 pond (ongeveer 6.750 euro) geveild, 4.000 pond meer dan verwacht.

Lees verder

Regeringen doen kinderen kiezen tussen hobby's

Keuzestress bij de kinderen en puzzelwerk voor het jeugdwerk. Vanaf dit weekend is nog maar één hobby per week toegestaan en moet alles in bubbels van tien, als de voorbij­gestoken federale regering tenminste niet op de rem staat.

Lees verder

Anderlecht sleept in slotfase punt weg uit Moeskroen

Moeskroen leek lang op weg naar een zege tegen Anderlecht, maar ver in de blessuretijd kon paars-wit toch een nederlaag afwenden.

Lees verder

Met 500 miljoen euro koopt de Vlaamse regering haar geloofwaardigheid terug

De Vlaamse regering had iets goed te maken bij eigenaars van zonnepanelen. Die hadden zonnepanelen gelegd omdat de regering hen een mooi rendement had beloofd, een rendement dat ze plots zouden te verliezen doordat de terugdraaiende teller werd afgeschaft. En dus dreigde de overheid het imago te krijgen van een onbetrouwbare overheid. Dat vertrouwen herstellen heeft een prijs: 500 miljoen euro.

Lees verder

Opnieuw onlusten in Nederland, maar rustiger dan vorige nachten

In Nederland kwamen er dinsdagavond voor de vierde keer op rij opnieuw mensen op straat om te protesteren tegen de coronamaatregelen. De politie gaf de relschoppers deze keer echter niet veel ruimte waardoor het relatief rustig bleef bij onze noorderburen. In enkele steden kwamen fanatieke voetbalfans op straat om hun stad 'te beschermen tegen rellen'.

Lees verder

Ikea gaat ook stoelpoten verkopen

Ikea overweegt om ook onderdelen van meubelstukken te gaan ­verkopen. Op die manier hoeft bij een defect niet het hele meubel vervangen te worden. De Zweedse keten wil op die manier de ­duurzaamheid van haar producten verhogen.

Lees verder

Ruim negenhonderd klachten tegen Wit-Russische ordediensten, geen enkele klacht onderzocht

Amnesty International wil dat de internationale gemeenschap Wit-Rusland onder druk zet om een einde te maken aan de mensenrechtenschendingen en de daders opspoort en straft.

Lees verder

Aantal overlijdens opnieuw in stijgende lijn

Niet alleen het aantal besmettingen met het coronavirus en de ziekenhuisopnames blijven toenemen, maar ook het aantal overlijdens stijgt opnieuw. Dat blijkt woensdagochtend uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

Lees verder

FBI heeft meer dan 400 verdachten in vizier voor bestorming Capitool

De Amerikaanse federale politiedienst FBI heeft meer dan vierhonderd verdachten van het bestormen van het Capitool geïdentificeerd. Assistent-directeur Steven D'Antuono zei dat er meer dan 130 mensen zijn opgepakt.

Lees verder

Vlaamse Ombudsdienst trekt aan alarmbel over adoptieprocedure

De Vlaamse Ombudsdienst trekt aan de alarmbel over de jarenlange wachttijden voor sommige kandidaat-adoptieouders. De procedures lopen soms op een 'onbillijke' manier vertraging op. Dat staat te lezen in een erg kritisch rapport van de ombudsdienst.

Lees verder

CEO AstraZeneca: 'AstraZeneca neemt geen vaccins van Europeanen af om ze elders te verkopen'

Het Brits-Zweedse farmabedrijf AstraZeneca neemt 'zeker geen vaccins van Europeanen af om ze elders met winst te verkopen'. Dat heeft CEO Pascal Soriot verklaard aan de krant Le Figaro nadat eind vorige week bekend werd dat de eerste levering van het AstraZeneca/Oxford-vaccin aan de Europese Unie kleiner zal uitvallen dan in eerste instantie was verwacht.

Lees verder

Grote meerderheid van Republikeinen in Senaat acht impeachment Trump ongrondwettelijk

Maar liefst 45 van de 50 Republikeinse senatoren achten de afzettingsprocedure tegen de voormalige Amerikaanse president Donald Trump ongrondwettelijk. Slechts 5 Republikeinen stemden de motie samen met de 50 Democratische senatoren weg.

Lees verder

Zdenek Stybar: 'Lefevere heeft beslist dat ik mocht meedoen'

Ex-wereldkampioen veldrijden Zdenek Stybar is een onverwachte deelnemer aan het komende WK in Oostende – hij reed dit seizoen nog geen veldrit. 'Ik droom van de derde plaats, maar het zal vooral een droom zijn.'

Lees verder

Zlatan Ibrahimovic en Romelu Lukaku in de clinch in zinderende stadsderby

In de topschutterslijsten staan ze broederlijk naast elkaar met twaalf stuks, maar dinsdagavond gingen ze elkaar net niet te lijf in een tumultueuze kwartfinale van de Italiaanse beker tussen stadsgenoten Inter en AC Milan (2-1). Blijkbaar noemde Zlatan Ibrahimovic ons nationale speerpunt een 'ezel' en dat verdroeg Romelu Lukaku niet. Zijn wraak was echter zoet: Zlatan kreeg nog rood, Lukaku scoorde én won.

Lees verder

Dit verandert in februari: tariefverhogingen openbaar vervoer, één ticket voor Brussel en meer GAS-boetes mogelijk

Spoorwegmaatschappij NMBS en openbaarvervoermaatschappij De Lijn verhogen naar jaarlijkse gewoonte een aantal tarieven op 1 februari. Er komt ook één ticket voor openbaar vervoer in en rond Brussel en meer gezinnen krijgen laagste tarief voor elektriciteit en gas.

Vlaamse steden en gemeenten krijgen vanaf 1 februari de mogelijkheid om GAS-boetes uit te schrijven voor lichte snelheidsovertredingen.

Lees verder

Zelfstandigen krijgen extra uitstel en vrijstelling van sociale bijdragen

David Clarinval, minister van Zelfstandigen en kmo's, ondertekende een omzendbrief aan de sociale verzekeringsfondsen. Daarin verlengt hij de betalings- en vrijstellingsfaciliteiten voor sociale bijdragen voor zelfstandigen die door de covid-19-crisis worden getroffen.

Lees verder

Bewolkt maar overwegend droog

Er kan woensdagochtend nog een enkele bui vallen en in Hoog-België nog wat winterse neerslag, maar in de loop van de dag blijft het overwegend droog. We halen maxima van 1 of 2 graden in de Hoge Venen tot 8 graden in het uiterste westen, meldt het KMI.

Lees verder

Michaël R. Roskam regisseert serie voor Apple

De Belgische regisseur Michaël R. Roskam werkt aan een zesdelige miniserie voor Apple Tv+, zo meldt 'Deadline'.

Lees verder