Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 29 januari 2021

Gemeente Zottegem: Vlotte organisatie van de vaccinatiecentra in Herzele en Zottegem

Vlotte organisatie van de vaccinatiecentra in Herzele en Zottegem
Vorige week werd bericht dat er voor de eerstelijnszone Panacea (Brakel, Herzele, Lierde, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem) twee vaccinatiecentra komen: één in Herzele (Oud WZC Ter leen, Kloosterstraat 42) en één in Zottegem (Bevegemse vijvers). Er wordt nu hard gewerkt om de vaccinatiecentra in gereedheid te brengen voor de effectieve start van het vaccineren van alle +18-jarigen.
Lees verder

Een rondje poëzie rond het Egmontkasteel: ook jouw gedicht aan de ramen van de bib?
Van donderdag 28 januari tot woensdag 3 februari is het Week van de Poëzie. Het thema dit jaar is 'Samen'. Helaas is het nu niet mogelijk om dit samen binnen te vieren, maar de Bibliotheek van Zottegem laat de Poëzieweek niet onopgemerkt voorbijgaan. Zottegemnaren met een vlotte pen of tekentalent worden van harte uitgenodigd om hun zelfgeschreven gedicht of een geïllustreerde versie van hun favoriete gedicht te bezorgen aan de bib. Die fijne creaties worden dan tentoongesteld aan de ramen van het Egmontkasteel, tijdens de Poëzieweek. 
Lees verder

Coronavaccinaties in Woonzorgcentrum Egmont gestart!
Vrijdag 22 januari 2021 zijn de coronavaccinaties voor alle bewoners en medewerkers van het Woonzorgcentrum Egmont gestart. Dankzij de gunstige situatie van de laatste weken, zonder corona besmettingen, is de vaccinatie kunnen doorgaan zoals gepland. Alle bewoners zijn gevaccineerd, alsook de medewerkers én vrijwilligers die er momenteel helpen. Ook de tweede dosis van het vaccin is reeds voorzien op 12 februari. Een speciale dag dus voor het Woonzorgcentrum, en het enthousiasme was dan ook groot.
Lees verder

Stad Zottegem werft aan!
Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v/x) HR Manager Vaccinatiecentrum. In de Eerstelijnszone Panacea komen twee vaccinatiecentra, één in Zottegem en één in Herzele. Als HR-manager sta je mee in voor de planning en opvolging van de diverse shifts en de verschillende personeelsgroepen: medisch, niet-medisch, vrijwilligers… en ben je aanspreekpunt voor alle betrokken medewerkers. Solliciteren kan tot en met 4 februari. 
Lees verder