Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 januari 2021

Gemeente Zottegem: Stad Zottegem werft aan!

Stad Zottegem werft aan!
Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v/x) ICT-Expert, Theatertechnicus, Technisch assistent groenbeheer en Kinderbegeleider ZIBO. Solliciteren kan tot zondag 7 februari 2021.
Lees verder

Vrijwilligers begeleiden bezoek in Woonzorgcentrum Egmont
Tijdens de eindejaarsperiode hebben inwoners van Zottegem en medewerkers van verschillende stadsdiensten zich vrijwillig ingezet om bezoekjes en whatsappgesprekken mogelijk te maken voor de bewoners van het Woonzorgcentrum Egmont en hun families. Hartverwarmend, en door dit engagement hebben de medewerkers van het WZC toch een beetje kunnen genieten van de feestdagen. We danken van harte alle vrijwilligers om in moeilijke omstandigheden bij te springen en te ondersteunen, een echt #hartvoorzottegem.
Lees verder

Loting lijst der gezworenen op 22 januari 2021 om 9 uur
De lijst der gezworenen is de lijst met namen van wie uitgeloot werden om als jurylid te zetelen voor het Hof van Assisen. De lijst van kandidaat-juryleden wordt om de 4 jaar samengesteld op basis van de kiezerslijst. Voor Zottegem zal de burgemeester op 22 januari 2021 overgaan tot de loting, bijgestaan door de schepenen Leen Goossens en Evelien De Both.
Lees verder

Gemeenteraad 25 januari 2021, 20 uur: live stream
De gemeenteraad van maandag 25 januari om 20 uur wordt digitaal gehouden gezien de huidige coronasituatie. Iedereen die dat wenst kan de zitting van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.
Lees verder