Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 15 januari 2021

Gemeente Zottegem: Stad Zottegem werft aan!

Stad Zottegem werft aan!
Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v/x) Jeugdprogrammator (vervangingsovereenkomst). Solliciteren kan tot en met 21 januari 2021 om 16 uur.
Lees verder

Snel akkoord over vaccinatiecentra voor zes gemeenten in Zottegem en Herzele
In de Eerstelijnszone Panacea komen twee vaccinatiecentra, één in Zottegem en één in Herzele. Het vaccinatiecentrum in Zottegem komt in de fuifzaal op de site van de Bevegemse Vijvers die vrij centraal gelegen is en onmiskenbaar een aantal voordelen biedt. Inwoners van Oosterzele, Brakel en Zottegem zullen daar worden gevaccineerd. Wie als vrijwilliger wil helpen aan de vaccinatie in onze regio, kan zich registreren via www.zottegem.be/helpt.
Lees verder

Beoordelingsprocedure kinderopvang
Stad Zottegem heeft als regisseur een belangrijke inbreng bij het ontwikkelen van het lokaal kinderopvangaanbod. Het Agentschap Opgroeien, dat de subsidies toekent, vraagt dan een advies over elke aanvraag aan het lokaal bestuur dat zijn advies baseert op een score die elke aanvraag krijgt ten aanzien van de opgestelde criteria . Als organisator ben je dus verplicht om je aanvraag voor advies in te dienen bij het lokaal bestuur.
Lees verder

Registreren als vrijwilliger voor het vaccinatiecentrum
Het vaccinatiecentrum 7 dagen op 7 doen draaien en ervoor zorgen dat alle inwoners zo snel mogelijk hun vaccin krijgen… daar zijn veel handen voor nodig! Ook jij kan misschien je steentje bijdragen in het vaccinatieproces want we zoeken mensen met verschillende profielen: administratief, logistiek, medisch, enz. Wil je helpen? Registreer je dan hier!
Lees verder