Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 13 januari 2021

Gemeente Zottegem: Stad Zottegem werft aan!

Stad Zottegem werft aan!
Het stadsbestuur Zottegem gaat over tot de aanwerving van een Deskundige Secretariaat en een Administratief Medewerker Onthaal. Solliciteren kan tot en met donderdag 21 januari 2021.
Lees verder

Hartverwarmend veel Winterse Wensen
De Kerstkaartenbus actie die CC Zoetegem eind vorig jaar opzette liep deze week op zijn einde en we zijn verheugd dat zoveel Zottegemnaren gehoor gaven aan de oproep om een hartverwarmende, opbeurende wens te schrijven voor een onbekende. In totaal werden meer dan 580 kaartjes gepost. Bijna 200 kaartjes daarvan zijn verstuurd naar de mensen die tijdens een telefoontje met onze medewerkers aangaven het moeilijk te hebben. Daarnaast zijn drie voltallige rusthuizen voorzien van een gepersonaliseerd kaartje voor elke bewoner. We kregen het er zowaar extra warm van! Bedankt Zottegem, voor zoveel Warme Winterse Wensen!
Lees verder

CC Zoetegem brengt cultuur naar kinderen in het ziekenhuis
CC Zoetegem zit niet stil en zoekt ook tijdens de verplichte coronasluiting naar alternatieven om cultuur te blijven brengen, ook naar zij die het extra moeilijk hebben. Vorige week brachten ze de theathervoorstelling 'Moenieworrienie' via een hartverwarmende livestream naar zieke kindjes in het AZ Sint-Elisabeth ziekenhuis. De kinderen zien glunderen was de mooiste manier om het jaar te starten!
Lees verder

Bib Zottegem tijdelijk te bereiken op ander nummer
Wegens een technische storing kan je de bib tijdelijk enkel bereiken op het nummer 0470 88 19 55.
Lees verder