Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 18 januari 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Administratieve verlenging B-attesten brandweer voor PTI’s

Administratieve verlenging B-attesten brandweer voor PTI's
Als je een horecazaak, clubhuis, sportzaal of andere 'publiek toegankelijke inrichting' (PTI) uitbaat, heb je hiervoor een veiligheidsattest van de brandweer nodig. Door corona kan de brandweer geen plaatsbezoeken uitvoeren. Aflopende B-attesten worden daarom administratief verlengd tot 30 juni.
Lees verder

Foute data pmd-ophaling in ophaalkalender
Ivarem laat ons weten dat er een fout is geslopen in de ophaalkalender. De data voor de blauwe zak staan verkeerd. Pmd wordt in 2021 niet opgehaald in de oneven weken, maar in de even weken. Op vraag van het gemeentebestuur zal Ivarem een nieuwe ophaalkalender verspreiden.
Lees verder

Verkiezing gezworenen assisenjury op dinsdag 19 januari
Iedere vier jaar maakt het gemeentebestuur een lijst op van personen die worden aangeduid om mogelijk te zetelen in een assisenjury. In 2021 maken we een nieuwe lijst op. Dat gebeurt door lottrekking op dinsdag 19 januari om 19 uur in de wachtzaal van het gemeentehuis. De loting is openbaar.
Lees verder

OV/2020/366/ME - Bekendmaking melding voor het verbouwen van een woning binnen het bestaande volume-Waverstraat 2-Astrid Van Hove en Bert Gabriels
Lees verder

Kijk live naar kernraad Pasbrug-Nieuwendijk (14 januari)
Na een welverdiende kerstvakantie zijn we klaar voor de volgende twee kernraden. De eerste is die van Pasbrug-Nieuwendijk om donderdag 14 januari. Afspraak om 20 uur op www.skw.be/kernraad-live of op ons Youtube-kanaal. Je vindt hier alvast de agenda.
Lees verder

Vacature: held van de sociale dienst - maatschappelijk werker (B1-B3)
Wil je werken voor mensen, maar vooral mét mensen? Heb jij het in je om mensen te stimuleren en bij te staan? Een hulpverlener in hart en ziel? Wie weet ben jij het ontbrekende puzzelstukje dat we zoeken om ons team weer compleet te maken.
Lees verder

OV/2020/301 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het plaatsen van een zwembad en terrassen (wijziging t.o.v. vergunning dd. 8 juni 2020)-Rozenlaan 12-Koen Wouters
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2020/323 - Duffelsesteenweg 62 - Stefan Van Regenmortel
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2020/362 - Mechelsesteenweg 358 - Johnny Akbas
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2020/344 - Generaal Deschachtstraat 37 - Coördinatie-Organisatie-Constructie NV
Lees verder

Herneming Openbaar onderzoek omgevingsvergunning-OV/2020/066-Mechelsesteenweg 119-The Nick bvba
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning-OV/2020/346-Muilshoek 48-Lars Van Reeth en Berdien Hoefkens
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning-OV/2020/358-Moermansstraat 20- Joris Backx en Liesbet Van Moorsel
Lees verder

Inwoners Sint-Katelijne-Waver krijgen coronaprik in Mechelse Nekkerhal
Onze gemeente gaat voor de vaccinatie tegen Covid-19 samenwerken met de stad Mechelen. Dat betekent dat onze inwoners hun coronaprik zullen krijgen in de Mechelse Nekkerhal.
Lees verder