Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 12 januari 2021

Gemeente Mol: Wees alert voor initiatieven ten voordele van Kom op tegen Kanker

Wees alert voor initiatieven ten voordele van Kom op tegen Kanker

Verschillende inwoners ontvingen de afgelopen dagen telefoontjes van een vrouw die geld inzamelde ten voordele van Kom op tegen Kanker. Het Molse Comité Kom op tegen Kanker benadrukt dat het niet gaat over een eigen initiatief en dat het ingaan op telefoon steeds bedenkelijk of onzeker is. Vind je een situatie verdacht? Verwittig dan meteen de politie. Wie echt fondsen inzamelt voor Kom op tegen Kanker kan steeds een formeel attest met een identificatienummer voorleggen.

Lees verder

Tom Waes houdt halt in MooiMol voor 'Reizen Waes: Vlaanderen'

Bekende Vlaming Tom Waes was in de zomer van 2020 in onze gemeente voor opnames van het programma 'Reizen Waes'. Hij onderzoekt in dit seizoen of je ook in eigen streek op avontuur kan. Aan onze Molse Meren is dit natuurlijk vanzelfsprekend! Op zondag 17 januari om 20 uur kan je het programma bekijken op één of via www.vrt.be/vrtnu.  

Lees verder

Volg de gemeenteraad van maandag 18 januari live via YouTube

Op maandag 18 januari, om 20 uur kan je de gemeenteraad live volgen op YouTube via deze link. De gemeenteraadsleden vergaderen veilig van thuis uit via Zoom. Via een livestream op YouTube zenden we de gemeenteraad uit zodat iedereen deze publieke vergadering ook tijdens de coronacrisis kan volgen. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Geen zondagse dieren- en boerenmarkt op 17 en 24 januari

De zondagse dieren- en boerenmarkt gaat al zeker tot en met 24 januari niet door. Op vrijdag 8 januari besliste het Overlegcomité om de bestaande maatregelen terug te bevestigen. Hierdoor zijn grotere markten zoals rommelmarkten, wintermarkten en kerstmarkten verboden. Op vrijdag 22 januari komt het Overlegcomité terug samen en worden de maatregelen herbekeken. Daarna bekijkt de gemeentelijke crisiscel of de dieren- en boerenmarkt opnieuw kan opstarten. De marktkramers werden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Lees verder