Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 januari 2021

Gemeente Mol: Openbaar onderzoek voor nieuwe vergunningsaanvraag verkaveling Katerat in Sluis

Openbaar onderzoek voor nieuwe vergunningsaanvraag verkaveling Katerat in Sluis

Van zaterdag 23 januari tot en met zondag 21 februari loopt een openbaar onderzoek naar een verkavelingsaanvraag voor het gebied Katerat in Sluis. Deze verkaveling is een initiatief van Kolmont, Novus Projects en Intercommunale Ontwikkelingsmaatschappij Kempen (IOK). In april 2017 weigerde finaal de deputatie van de provincie Antwerpen een eerste aanvraag. De projectontwikkelaars pasten op basis van de bemerkingen van de deputatie de plannen aan en dienen nu een nieuwe vergunningsaanvraag in. Pas na afloop van het openbaar onderzoek bepaalt het gemeentebestuur een standpunt omtrent deze vergunningsaanvraag. Op www.gemeentemol.be/katerat vind je alle informatie over de vergunningsaanvraag.

Lees verder

Klasquarantaine voor vijfde leerjaar van De Zandloper in Rauw

Alle leerlingen van het vijfde leerjaar van gemeentelijke basisschool De Zandloper in Rauw gaan tot en met vrijdag 29 januari verplicht in thuisquarantaine. De quarantaineverplichting geldt ook voor de betrokken leerkrachten.

Lees verder

Vrijwilligers gezocht voor werkgroep tweede editie zomerschool 'Kanjerkamp'

Na een positieve evaluatie van de eerste editie van onze zomerschool vorig jaar, organiseert het gemeentebestuur ook dit jaar in augustus een 'Kanjerkamp'. De zomerschoolcoördinator geeft samen met een werkgroep van leerkrachten inhoudelijk vorm aan deze tweede editie. Ben je leerkracht en werk je als vrijwilliger graag mee aan deze editie van de zomerschool? Stel je dan kandidaat via zomerschool@gemeentemol.be

Lees verder

Figuranten met beperking gezocht voor fotoshoots gemeentelijke communicatie

Het gemeentebestuur zoekt mensen met een beperking die willen figureren voor fotoshoots. De foto's worden gebruikt voor gemeentelijke communicatie zoals infomagazine, website, toeristische brochures, sociale media,… We zoeken mensen van alle leeftijden. De fotoshoots kunnen voor allerlei doelstellingen en projecten georganiseerd worden, dus ook voor doelstellingen en projecten die geen verband hebben met mensen met een beperking. Interesse? Stel je dan kandidaat en stuur een e-mail naar personenmeteenbeperking@gemeentemol.be. Wij nemen daarna contact met je op. Ons doel is MooiMol in al haar diversiteit tonen.

Lees verder