Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 22 januari 2021

Gemeente Mol: Medisch coördinatieoverleg 21 januari: “Laat vaccins maar komen!”

Medisch coördinatieoverleg 21 januari: "Laat vaccins maar komen!"

Het medisch coördinatieoverleg van donderdag 21 januari stond grotendeels in het teken van de verdere vaccinatievoorbereidingen. Naast de organisatie van het vaccinatiecentrum vraagt ook het vaccineren binnen de woonzorgcentra en het Heilig Hartziekenhuis heel wat organisatie. Het uitstel van het vaccineren in het ziekenhuis zorgde heel begrijpelijk bij de betrokken medewerkers voor teleurstelling. Gelukkig vertonen deze 'helden' al de volledige coronacrisis een enorme veerkracht en leveren ze opnieuw prachtprestaties om de reguliere zorgverlening te garanderen. Ook de situatie op de scholen kwam aan bod.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt expert gebouwtechnieken

Het gemeentebestuur zoekt een expert gebouwtechnieken. Het gaat over een functie in niveau A1-A3 met een voltijds contract voor onbepaalde duur. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op zondag 14 februari 2021 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijdse zomerschoolcoördinator

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse zomerschoolcoördinator. Het gaat over een contract voor bepaalde duur (vanaf maart tot en met 31 augustus 2021), niveau B. Solliciteren kan tot en met 7 februari 2021 via de online sollicitatietool. Ben je iemand die graag coördineert en heb je een hart voor kinderen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken?

Lees verder

Gezocht: projectmedewerker 'sociale netwerking en participatie voor inburgeraar'

Het gemeentebestuur zoekt voor de interlokale vereniging BalDeMoRe een deeltijds (80%) projectmedewerker 'sociale netwerking en participatie voor inburgeraars'. Het gaat over een functie niveau B, salarisschaal B1-B3, met een contract voor bepaalde duur (tot en met 30 juni 2022). Solliciteer tot en met 3 februari 2021 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder