Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 5 januari 2021

Gemeente Mol: Bewegingsprogramma #samenbewegen gaat verder onder nieuwe naam #deKempenbeweegt

Bewegingsprogramma #samenbewegen gaat verder onder nieuwe naam #deKempenbeweegt

Vanaf 11 januari kijk je op RTV naar nieuwe afleveringen van het populaire bewegingsprogramma #samenbewegen, maar dan onder de nieuwe naam #deKempenbeweegt. Deze vernieuwing komt er door de recente ondersteuning van Welzijnszorg Kempen en de 27 Gezonde Gemeenten die hierbij aangesloten zijn. Het concept blijft hetzelfde: twee keer per dag, om 10.30 en 15 uur, een kwartier bewegen op een laagdrempelige manier. Naast sportcoach Marjan Kuppens zal ook Jim Vancampfort oefeningen voordoen en tips geven om voldoende te bewegen.

Lees verder

Feedback op ontwerp nieuw uitleenreglement welkom tot 5 februari

Nog tot 5 februari krijgen alle verenigingen, adviesraden en geïnteresseerde inwoners de kans om feedback te geven op het ontwerpvoorstel voor het nieuwe uitleenreglement. Om onze uitleendienst te verbeteren en flexibeler te maken, organiseerden we een digitale vergadering en een participatietraject. Op basis van de input die we ontvingen, werkten we een ontwerpvoorstel uit. Via www.gemeentemol.be/uitleendienst bekijk je het voorstel en kan je feedback geven.

Lees verder

GIBBO Galbergen zoekt leraar algemene sociale vorming (ASV)

GIBBO Galbergen, school voor buitengewoon secundair onderwijs, zoekt een leraar algemene sociale vorming (ASV). Het gaat om een deeltijds opdracht van 11/22 vanaf 6 januari 2021. Registreer je via www.mol.sgpool.be én mail je sollicitatiebrief, curriculum vitae en diploma naar directie.gibbo@gemeentemol.be of bel naar 014 31 87 42.

Lees verder

Scholengemeenschap TROTS zoekt dringend onderwijzers lager onderwijs

Scholengemeenschap TROTS zoekt dringend onderwijzers lager onderwijs voor korte vervangingsopdrachten. Het zijn afzonderlijke (halve of hele) dagen die een perfecte aanvulling zijn bij een deeltijdse opdracht. Op korte termijn zoeken we een onderwijzer voor donderdag 7 januari (hele dag) en donderdag 14 januari (voormiddag) voor het 5e leerjaar. Voor de korte vervanging van 7 januari kan je reageren uiterlijk dinsdag 5 januari tot 16 uur. Ook schoolverlaters die al een bachelordiploma hebben en die momenteel de opleiding (educatieve) bachelor in het lager onderwijs volgen, komen in aanmerking. Interesse om een enthousiast leerkrachtenteam te versterken? Stuur een mail met jouw kandidatuur en curriculum vitae naar silvie.filipowicz@gemeentemol.be.

Lees verder