Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 11 januari 2021

Gemeente Koksijde: Omleiding Kinderlaan wegens werken grondgebied Nieuwpoort

Omleiding Kinderlaan wegens werken grondgebied Nieuwpoort
Van 25 tot 30 januari 2021 en als de weersomstandigheden het toelaten zal de Elisalaan te Nieuwpoort afgesloten worden voor alle verkeer wegens het plaatsen van een torenkraan. Het verkeer die van Koksijde komt en naar Nieuwpoort wil zal een omleiding via de Franslaan (NP) of Kinderlaan moeten volgen. Indien het weer het niet toe zou laten om deze kraan te plaatsen zullen de werken naar een...
Lees verder

Ken jij de vernieuwde eID al?
Je identiteitskaart zit in een nieuw jasje. Niet alleen de buitenkant ziet er anders uit, ook de kaart zelf is vernieuwd. Zo ben je beter beschermd tegen identiteitsfraude. Dat wil zeggen dat het moeilijker is voor criminelen om persoonlijke gegevens van te jou te stelen.
Lees verder

Update werken tramsporen (11/01): Oplossing voor tramdoortocht Oostduinkerke-Bad
De doortocht van de Kusttram van De Lijn in Oostduinkerke-Bad kan normaal gezien vanaf donderdag hervatten. De doortocht was niet meer mogelijk sinds vorige week dinsdag. Dit had een grote impact op de Kusttram en de bediening van Koksijde en Oostduinkerke-Bad. Dankzij bijkomende veiligheidsmaatregelen kan weldra opnieuw worden gestart.
Lees verder