Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 13 januari 2021

Gemeente Koksijde: Laat je vaccineren tegen het coronavirus

Laat je vaccineren tegen het coronavirus
Een vaccin beschermt je als individu. Maar als voldoende mensen gevaccineerd zijn, dan is de hele samenleving beschermd. Als je je laat inenten, bouw je dus mee aan de groepsimmuniteit om zo controle te krijgen en dit virus uit de samenleving te krijgen. Die logica geldt niet alleen voor COVID-19, maar ook voor andere infectieziekten.
Lees verder

Eerste inwoner van Koksijde gevaccineerd tegen het coronavirus
Dinsdag 12 januari was een belangrijke dag voor de bewoners en het personeel in woonzorgcentrum Dunecluze, want dan kreeg de eerste bewoonster haar coronavaccin. Deze primeur was voor Agnes Florizoone, zij is 88 jaar en getrouwd met Albert Bolle (91) die ook verblijft in WZC Dunecluze.
Lees verder

Herstelling persleiding Aquafin - afsluiten Burgweg
Door een acuut gevaar van instorten van de rijweg zal vanaf vandaag de Burgweg volledig afgesloten zijn voor alle verkeer thv de Conterdijk en dit in beide richtingen. Voor de fietsers is er een omleiding voorzien via de Langeleedstraat/Gartjeweg en Conterdijk. Voor motorvoertuigen is er een omleiding via Langeleed/Toekomstlaan en zo naar Veurne. De werken zullen onder voorbehoud afhankelijk van...
Lees verder