Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 28 januari 2021

Gemeente Hooglede: Vacature - Administratief medewerker (C1-C3) (contractueel – voltijds)

Gemeente Hooglede
Vacature - Administratief medewerker (C1-C3) (contractueel – voltijds)
Hulpverleningszone Midwest is op zoek naar een voltijds administratief medewerker in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur op niveau C1-C3.
Lees verder

Verklaring op eer voor wie een buitenlandse reis maakt die toegelaten is
Vanaf 27 januari is reizen voor recreatieve en toeristische doeleinden verboden. Personen die zich verplaatsen van en naar België moeten in het bezit zijn van een verklaring op eer.
Lees verder

In beeld: opbouw vaccinatiecentrum Roeselare Expo op volle toeren
In de Expo Roeselare gonsde het op donderdag 28 januari van bedrijvigheid, zodat het vaccinatiecentrum voor de inwoners van Roeselare, Ardooie, Moorslede, Hooglede, Lichtervelde en Staden op 8 februari kan starten met het proefdraaien. Zo zit het vaccinatiecentrum mooi op schema.
Lees verder

Er zit muziek in Infopunt Trimard
Tijdens de Week van de Belgische Muziek (8 – 14 februari) wordt muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector volledig in de spotlights gezet door verschillende muzieksectoren, VRT en diverse media. Ook Infopunt Trimard toont zijn hart voor de Belgische muziek.
Lees verder

Even geen buitenschoolse kinderactiviteiten in Hooglede en Staden
Het coronavirus vond zijn weg naar één van de jeugdsportclubs in Oostnieuwkerke. Op basis van de eerste vaststellingen besliste het COVID-19-team - een groep van experten, noodplanambtenaren en burgemeesters - om extra maatregelen te nemen voor de gemeenten Hooglede en Staden.
Lees verder