Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 7 januari 2021

Gemeente Hooglede: Bedankt om mee te fonkelen!

Gemeente Hooglede
Bedankt om mee te fonkelen!
Bedankt aan iedereen die op Kerstavond zorgde voor sfeervolle lichtjes in de straat. Jullie deelname was hartverwarmend. Aan iedereen een fijn eindejaar. Laten we samen verder fonkelen in 2021. Hou 't veilig, voor jezelf en voor elkaar.
Lees verder

KLOKSLAG 20.20
Kom op de laatste avond van 2020 klokslag 20.20 uur naar buiten om te klinken en te applaudisseren. De klokken zullen op dat moment luiden in vele steden en gemeenten. Ook Hooglede doet mee met dit warme initiatief.
Lees verder

Wat verandert er op 1 januari 2021?
Een nieuw jaar brengt verschillende nieuwe regels, wetten en maatregelen met zich mee. We zetten de belangrijkste nieuwigheden op vlak van afval en materialen voor u op een rijtje.
Lees verder

wzc Ter Linde telt geen besmettingen meer
Het woonzorgcentrum is momenteel "corona-vrij". Dit geeft hoop voor bewoners en personeel. De bewoners krijgen hun eerste vaccin op maandag 11 januari. Daarnaast werd ook de bezoekregeling aangepast. Zo krijgen meer families de kans om op bezoek te komen.
Lees verder

Ken jij de vernieuwde eID al?
Je identiteitskaart steekt in een nieuw jasje. Niet alleen de buitenkant ziet er anders uit, ook de kaart zelf is vernieuwd. Zo ben je beter beschermd tegen identiteitsfraude. Ontdek er alles over!
Lees verder