Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 14 januari 2021

Gemeente Herent: Commissies vergaderen gezamenlijk voor gemeenteraad

Gemeente Herent
Commissies vergaderen gezamenlijk voor gemeenteraad
Op woensdag 13 januari 2021 vergaderen de raadsleden in een gezamenlijke commissie. U kunt de commissievergadering digitaal volgen via livestream.
Lees verder

Doe het voor de andere, houd uw quarantaine of isolatie vol
U bent op reis geweest? Het is belangrijk dat u uw quarantaine- of isolatievoorschrift helemaal uitzit. Dat is nodig omdat u tijdens die periode (erg) besmettelijk bent. Als u ziek buitenkomt kunt u andere mensen aansteken. Sommige medeburgers zijn erg kwetsbaar. Doe hen dat niet aan.
Lees verder

Helpen vaccineren? Registreer u bij 'Help de helpers'
Artsen, paramedici en verpleegkundigen die ondersteuning willen bieden in de strijd tegen Covid-19 kunnen zich als vrijwilliger aanmelden op het Vlaamse platform 'Help de helpers'.
Lees verder

Verlenging pop-up aanbod Frontside 3020
Het pop-up aanbod van Frontside3020 wordt verlengd, nog minstens tot aan het einde van de krokusvakantie. Het aanbod is gericht op tieners en jonge sporters uit Herent.
Lees verder

Vaccinaties – stand van zaken
In de eerstelijnszone Leuven Zuid kunnen maximum twee locaties worden aangeduid voor de oprichting van een vaccinatiecentrum. Na afweging van alle technische en logistieke vereisten werd gekozen voor de site Sporthal/Colomba in Kortenberg, en dat voor Bertem, Kortenberg en Herent (50.000 inwoners).
Lees verder