Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 januari 2021

Gemeente Boom: Zone RupeLaar kiest Log!Ville als vaccinatiecentrum

Zone RupeLaar kiest Log!Ville als vaccinatiecentrum
De Rupelstreekgemeenten Boom, Hemiksem, Niel, Rumst, Schelle en Aartselaar hebben in samenspraak met de Eerstelijnszone RupeLaar de locatie voor het vaccinatiecentrum gekozen: dat wordt ingericht in het nieuwe gebouw Log!Ville op het Wetenschapspark aan de Galileilaan in Niel.
Lees verder

Sterke aanbeveling mondmaskers jongeren en geen (sport)activiteiten
Lees verder

Gezocht: nieuwe collega's
Het lokaal bestuur Boom is momenteel op zoek naar nieuwe collega's. Wij hebben een openstaande vacature voor een Deskundige sociale dienst en wij zoeken ook een ploegbaas.
Lees verder

Buurtsport en Verhalenparade afgelast
De burgemeesters van de Rupelgemeentes en Aartselaar adviseren om ook activiteiten voor kinderen tot 12 jaar af te gelasten. Daarom zal er voorlopig geen Buurtsport zijn op woensdagnamiddag en zal er volgende week geen verhalenparade zijn.
Lees verder

Herschikking bevoegdheden college van burgemeester en schepenen
Zoals bekend gaf Kris Van Hoeck onlangs na een rijkgevulde politieke carrière zijn ontslag als schepen van het Lokaal bestuur Boom. Hij wordt sinds 1 januari 2021 vervangen door zijn partijgenoot Tom Dewandelaere die al in de gemeenteraad zetelde als fractieleider.
Lees verder

UiTPAS Rupel: nu te koop
Wil jij gratis naar een film, het zwembad, of een cadeautje krijgen in de BIB, koop dan een UiTPAS-kaart aan één van de balies van de gemeente, BIB of OCMW vanaf 2 januari 2021.
Lees verder