Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 12 januari 2021

Gemeente Boom: Je laten vaccineren is het beste plan

Je laten vaccineren is het beste plan
Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten. Om terug gewoon met vrienden je verjaardag te vieren, je (groot)ouders te knuffelen, op café of restaurant te gaan of naar een concert of het voetbalstadion.
Lees verder

Gezocht: ploegbaas interne en externe diensten/strijkerij
Het lokaal bestuur zoekt regelmatige nieuwe collega's. Op dit moment zoeken wij een ploegbaas voor onze interne en externe diensten. Heb jij interesse in een job dicht bij huis en is het coördineren van een dienst iets voor jou?
Lees verder

Ophaling kerstbomen: dinsdag 12 januari
Op dinsdag 12 januari worden de kerstbomen opgehaald. Zet je (echte) boom die dag buiten zonder pot, grond, versieringen en netjes. Je hoeft niet op voorhand te reserveren.
Lees verder

Gezocht: vrijwilligers voor vaccinatiecentrum
Eerstelijnszone RupeLaar is volop een vaccinatiecentrum aan het voorbereiden om zo snel mogelijk op te starten. Hiervoor kunnen we alle hulp gebruiken van studenten tot gepensioneerden en van logistiek tot medisch.
Lees verder

Januari 2021: maand van het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker
We hebben het allemaal druk. Er is dus altijd wel iets dat dringender is dan al het andere. Kanker vroeg opsporen is belangrijk. En toch… van uitstel komt afstel. Als je iets niet meteen doet, loop je het risico dat het er niet van komt. `
Lees verder

Ophaalkalenders beschikbaar in het gemeentehuis
In december kreeg iedereen een ophaalkalender voor 2021 in de brievenbus. Mocht jij er geen ontvangen hebben, dan kan er vanaf nu eentje ophalen aan de snelbalie van het gemeentehuis.
Lees verder