Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 29 januari 2021

Gemeente Beernem: Hakhoutbeheer Miseriestraat

Hakhoutbeheer Miseriestraat
Langs de Miseriestraat, ter hoogte van het Industriepark, voeren we hakhoutbeheer uit op de berm langs het fietspad. De bomen op de berm hellen zodanig sterk over naar de nabij gelegen gebouwen en het fietspad, dat we moeten ingrijpen. De aannemer zal de bomen afzagen tot ongeveer 10 cm boven de grond. We behouden enkele mooie, rechte bomen om de 10 meter. Omwonenden krijgen een bewonersbrief in de bus voor de start van de werken. De aannemer start tussen 8 en 15 februari met deze werken.
Lees verder

Oproep: we zoeken vrijwilligers voor onze Minder Mobielen Centrale
De inwoners van Beernem zullen gevaccineerd worden in het vaccinatiecentrum De Valkaart in Oostkamp. Mensen die moeilijkheden hebben om zich te verplaatsen naar het vaccinatiecentrum zullen hiervoor beroep kunnen doen op de Minder Mobielen Centrale. Om onze poule uit te breiden zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich als chauffeur willen aansluiten bij onze Minder Mobielen Centrale.
Lees verder

Bekijk de gemeenteraad / OCMW-raad van 28 januari 2021
Donderdag 28 januari kon je de gemeente- en OCMW-raad digitaal meevolgen. Wie donderdag niet meevolgde, kan de gemeente- en OCMW-raad ook nog achteraf bekijken op ons YouTubekanaal.
Lees verder