Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 januari 2021

Gemeente Aalter: Vacature redder - baliemedewerker (m/v/x) (aanwerving + aanleg van een wervingsreserve voor voltijds...

Gemeente Aalter
Vacature redder - baliemedewerker (m/v/x) (aanwerving + aanleg van een wervingsreserve voor voltijdse en/of deeltijdse functie, graad D1 – D3, contractueel, onbepaalde duur)
Samen met je collega-redders/baliemedewerkers sta je in voor de veiligheid van de zwembadgebruikers, voor een optimale hygiƫnische toestand van de infrastructuur en voor diverse promotionele en administratieve taken. Ook het verzorgen van het onthaal behoort tot je takenpakket.
Lees verder

Vacature hoofddeskundige ICT ((m/v/x) (aanwerving + aanleg van een wervingsreserve voor voltijdse functie, graad B4 – B5, contractueel, onbepaalde duur)
Als hoofddeskundige ICT zorg je samen met je collega's en externe partners voor het volledige beheer van de ICT-infrastructuur van het lokaal bestuur.
Lees verder

Vacature deskundige Budget (m/v/x) (aanwerving + aanleg van een wervingsreserve voor voltijdse functie, graad B1 – B3, contractueel, onbepaalde duur)
De financiƫle dienst van het lokaal bestuur van Aalter is op zoek naar versterking. De gemeente, het OCMW en het Autonoom Gemeentebedrijf van Aalter zijn entiteiten van een dynamische organisatie die investeert in de toekomst. Wil je meewerken aan deze toekomst in een enthousiast team?
Lees verder

Vacature meewerkend zoneverantwoordelijke schoonmaak (m/v/x) (aanwerving + aanleg van een wervingsreserve voor voltijdse functie, graad D1 – D3, contractueel, onbepaalde duur)
Als meewerkend zoneverantwoordelijke sta je samen met je poetsteam in voor het onderhoud van het gemeentelijk patrimonium zodat de burgers en de klanten gebruik kunnen maken van verzorgde en veilige gemeentelijke infrastructuren en accommodaties.
Lees verder