Doorgaan naar hoofdcontent

Een maand na de start van de solden blijven handelaars zwarte sneeuw zien: “We moeten nog een derde van onze stock ...

HLN
Een maand na de start van de solden blijven handelaars zwarte sneeuw zien: "We moeten nog een derde van onze stock zien te verkopen"
'Dramatisch': zo noemen verschillende Antwerpse handelaars deze soldenperiode. De solden werden nochtans verlengd tot 14 februari, maar dat kan de verliezen van de winkeliers niet volledig redden. Aan het begin van deze solden praatten we al met enkele handelaars die niet veel goeds voorspelden, na een maand meten we de schade op bij dezelfde handelaars.
Lees verder

Oehoe Iggy is al een week spoorloos, baasje Dylan is radeloos: "Het was het laatste cadeau van mijn moeder die recent is overleden"
Hij is beige, heeft feloranje ogen en meet ongeveer een halve meter. Dit is de beschrijving van de Siberisch oehoe Iggy van Dylan Bogaert (28) uit Diksmuide. Een week terug is hij ontsnapt uit zijn volière. Al honderden tips kreeg de eigenaar maar het dier blijft voorlopig spoorloos. Hij zou zich in de buurt van zijn woonplaats schuilhouden maar waar?
Lees verder

Batshuayi start maar scoort niet: duwt Crystal Palace Benteke naar de uitgang?
Zowaar. Zo snel kan het gaan in het voetbal. Voor het eerst in twee maanden kreeg Michy Batshuayi nog eens een basisplaats bij Crystal Palace. Het grootste slachtoffer is Christian Benteke. Een poging om hem onder druk te zetten om toch nog andere oorden op te zoeken? Hij kwam niet eens van de bank.
Lees verder

LIVE. Wat nu, Real? Roger zet Levante op voorsprong ondanks penaltysave Courtois
• La Liga • Alfredo Di Stefano Stadion • Real Madrid staat 2de, Levante 12de • Weet Hazard net als vorige week te scoren?
Lees verder

Steenrijke vriend van Poetin: "Paleis uit video Navalny is van mij"
Het riante paleis aan de Zwarte Zee waarover in Rusland ophef is ontstaan, behoort toe aan Poetins vriend en judopartner Arkadi Rotenberg, beweert deze. Oppositieleider Aleksej Navalny verkondigde eerder dat het enorme bouwwerk eigendom is van president Vladimir Poetin.
Lees verder

Ex-medewerkers spannen rechtszaak van 30 miljoen dollar aan tegen Kanye West
Kanye West (43) zit in nauwe schoentjes. Volgens The Sun zijn er maar liefst twee rechtszaken tegen de muzikant aangespannen door voormalige medewerkers die beweren dat ze slecht behandeld zijn. Het zou om zo'n duizend mensen gaan, en de schadevergoeding kan oplopen tot 30 miljoen dollar (25 miljoen euro).
Lees verder

BINNENKIJKEN. Dakota Johnson en Chris Martin hebben hun droomhuis gevonden
Het gaat goed tussen 'Fifty Shades of Grey'-actrice Dakota Johnson (31) en Coldplay-zanger Chris Martin (43). De twee wonen nu officieel samen. Ze kochten een villa in Malibu van meer dan 10 miljoen euro. Dat meldt New York Post.
Lees verder

Geen doelpunten tussen Mechelen en Genk, Club Brugge kan morgen weer lachende derde zijn
Geen goals Achter de Kazerne. Racing Genk is niet verder geraakt dan een 0-0-gelijkspel tegen KV Mechelen. Club Brugge kan mits winst morgen tegen Standard wéér verder uitlopen.
Lees verder

Geen doelpunten in het AFAS Stadion: Mechelen en Genk houden elkaar in evenwicht na weinig hoogstaande match
Spanning wel, maar geen doelpunten in het AFAS Stadion tussen KV Mechelen en Racing Genk: 0-0. Thoelen hield Mechelen recht in de eerste helft op pogingen van Bongonda. In de tweede periode kreeg Mechelen enkele mogelijkheden, maar gescoord werd er niet. Genk laat de tweede plaats liggen en biedt zo Club Brugge de kans om morgen nog wat verder uit te lopen.
Lees verder

Sterke Courtois, die penalty pakt, kan tegen Levante nieuwe nederlaag voor Real niet vermijden
Een sterke Thibaut Courtois heeft een nieuwe nederlaag van Real Madrid niet kunnen vermijden. Hij schudde enkele knappe reddingen, waaronder één op penalty, uit z'n mouw, maar moest zich toch twee keer gewonnen geven. Het is al de vierde nederlaag van Real dit seizoen.
Lees verder

Dortmund wint ondanks eerste strafschopmisser Haaland, Lukebakio verliest bij terugkeer
Borussia Dortmund heeft in eigen huis Augsburg verslagen met 3-1. Erling Haaland kwam niet tot scoren, mede door de eerste strafschopmisser uit zijn nog prille carrière. Leider Bayern München pakte eveneens de volle buit tegen Hoffenheim. Dodi Lukebakio keerde na z'n disciplinaire schorsing terug in de basis bij Hertha Berlijn, maar ging kopje-onder bij Frankfurt.
Lees verder

LIVE. Wie wint duel der promovendi tussen Beerschot en OHL?
• 25ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • King Power @ Den Dreef • Leuven heeft 36 punten, Beerschot heeft er 34
Lees verder

LIVE. Knullige owngoal zet Eupen op voorsprong
• 25ste speeldag Jupiler Pro League
Lees verder

LIVE. Houdt Eupen de punten thuis tegen Moeskroen?
• 25ste speeldag Jupiler Pro League
Lees verder

LIVE. Zet Arsenal ongeslagen reeks verder tegen Manchester United?
• Premier League • Emirates Stadium • Manchester United staat 2de, Arsenal 9de • Arsenal verloor in de Premier League niet meer sinds half december
Lees verder

Milan, met Saelemaekers heel de wedstrijd tussen de lijnen, stelt leidersplaats veilig met zege bij Bologna
AC Milan heeft zaterdagnamiddag op de 20e speeldag in de Italiaanse Serie A met 1-2 gewonnen op het veld van Bologna. Alexis Saelemaekers speelde de hele partij.
Lees verder

Gitarist Hilton Valentine van The Animals overleden
De Britse gitarist Hilton Valentine is op 77-jarige leeftijd overleden, meldt de website Deadline. Valentine speelde in de jaren zestig bij de band The Animals en is vooral bekend vanwege de intro van 'House Of The Rising Sun', de grootste hit van de band.
Lees verder

Rani Rosius opent sterk in Gent en komt in de buurt van persoonlijk record en EK-limiet
Rani Rosius heeft zaterdag op een micromeeting in zaal in Gent haar seizoen geopend met een 60 meter in 7.33. Het persoonlijk record van de 20-jarige Limburgse spurtbom staat op 7.31, de limiet voor het EK indoor in Polen bedraagt 7.28.
Lees verder

Toestand in Portugal steeds erger: nog maar zeven bedden vrij op intensieve voor coronapatiënten, mortuaria ziekenhuizen bijna vol
Het gaat van kwaad naar erger in Portugal. Het land heeft nu al twee weken de slechtste coronacijfers van heel Europa en de gezondheidszorg kraakt er in haar voegen. Volgens de autoriteiten zijn er op het hele vasteland nog maar zeven bedden vrij voor coronapatiënten op de diensten intensieve zorg. Sommige patiënten moeten nu naar Madeira worden getransporteerd. Ook de mortuaria in ziekenhuizen lopen met een hoog tempo vol.
Lees verder

Alle 103 personeelsleden van Waals-Brabantse politiezone in quarantaine
De 103 personeelsleden van de politiezone 'Brabant Wallon Est' zijn in quarantaine geplaatst omdat verscheidene mensen besmet zijn met het coronavirus. Dat meldt een woordvoerder van de politiezone rond Geldenaken (Jodoigne) zaterdagavond.
Lees verder