Doorgaan naar hoofdcontent

Waasland-Beveren zet Moeskroen in kelderduel opzij en pakt 10 op 12, Hayen: “Wist dat we in de eerste zestig minute...

HLN
Waasland-Beveren zet Moeskroen in kelderduel opzij en pakt 10 op 12, Hayen: "Wist dat we in de eerste zestig minuten verschil niet zouden maken"
Een nieuwe driepunter voor Waasland-Beveren. De troepen van Nicky Hayen wonnen het kelderduel tegen Moeskroen en pakken zo tien op twaalf.
Lees verder

Balotelli kiest voor club Berlusconi en gaat aan de slag in Italiaanse tweede klasse
Mario Balotelli heeft een nieuwe club gevonden. De Italiaan, ooit een trefzekere aanvaller maar ook vaak door incidenten omgeven, ondergaat maandag een medische keuring bij Monza.
Lees verder

LIVE. Sowah werkt in één tijd af, OHL heeft vroege voorsprong beet
• Vijftiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Den Dreef • OHL heeft 19 punten, Cercle eentje minder
Lees verder

Politie legt huwelijksfeest stil in Strombeek-Bever: 22 aanwezigen op de bon, bruidspaar ontsnapt aan boete
In het Vlaams-Brabantse Strombeek-Bever heeft de politie zaterdagmiddag een huwelijksfeest in een woning stilgelegd. In totaal waren er zowat veertig aanwezigen. 22 volwassenen kregen een boete van 250 euro, de organisator moet 750 euro betalen. Opvallend: het bruidspaar ontsnapte aan een boete aangezien het niet meer aanwezig was in de woning.
Lees verder

Eigenaar ziet op bewakingscamera hoe transmigranten binnendringen in tweede verblijf in Zeebrugge
Twee transmigranten moeten zich verantwoorden voor de rechtbank voor een inbraak in een tweede verblijf in Zeebrugge. De eigenaar merkte vrijdagochtend via camera's op hoe de twee waren binnengedrongen in zijn woning.
Lees verder

Zorgen voor Antwerp richting topper tegen Genk: Gerkens besmet met corona
Geen Pieter Gerkens (25) morgen tegen zijn ex-club Racing Genk. De middenvelder van Antwerp heeft positief getest op het coronavirus en zit in quarantaine.
Lees verder

Bottas pakt pole in Bahrain, Russell en Verstappen vertrekken in zijn zog
Valtteri Bottas (Mercedes) start morgen vanop de pole in de GP van Sakhir, de zestiende en voorlaatste Formule 1-manche. De 31-jarige Fin was op het Bahrain International Circuit sneller dan George Russell - de vervanger van de met corona geteisterde Lewis Hamilton - en Max Verstappen.
Lees verder

Ward Lemmelijn verovert in Belgisch record Europese titel 2.000 meter
Roeier Ward Lemmelijn heeft zich tot Europees kampioen op de 2.000 meter gekroond. De 23-jarige Vlaams-Brabander deed dat in het eigen Tienen. Wegens de coronapandemie worden de Europese kampioenschappen virtueel op een ergoroeier afgewerkt.
Lees verder

Theo Francken: "Mahdi geeft verkeerd signaal door niet in beroep te gaan tegen Soedanarrest"
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) geeft het verkeerde signaal door niet in beroep te gaan tegen de veroordeling van ons land door het Europees Hof voor de Rechten van de Mensen voor de uitwijzing van een Soedanees die hier illegaal verbleef, nu drie jaar geleden. Dat vindt Kamerlid Theo Francken (N-VA), die destijds staatssecretaris voor Asiel en Migratie was.
Lees verder

LIVE. OHL duikt met voorsprong rust in na snelle openingsgoal van Sowah
• Vijftiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Den Dreef • OHL heeft 19 punten, Cercle eentje minder
Lees verder

Von der Leyen na brexitoverleg met Boris Johnson: "Geen akkoord mogelijk als meningsverschillen blijven"
Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen heeft vandaag een telefoongesprek van zo'n anderhalf uur gehad met de Britse premier Boris Johnson nadat de brexitgesprekken gisterenavond gestaakt werden. Volgens von der Leyen blijven er echter meningsverschillen en is een akkoord niet mogelijk zo lang die niet uitgeklaard raken.
Lees verder

Pirlo zet record neer na late ommekeer, Juventus naar voorlopige tweede plaats na winst in stadsderby
Fino alla Fine. Tot het bittere eind. De clubslogan van Juventus was meer dan ooit van toepassing in de stadsderby van Turijn. De Oude Dame worstelde zich na twee kopballen in de slotfase voorbij Torino. Andrea Pirlo blijft zo ook na tien wedstrijden ongeslagen in de Serie A. Geen debuterende trainer deed ooit beteer.
Lees verder

Invaller Doku kan nederlaag Rennes niet voorkomen
Rennes heeft op de dertiende speeldag in de Ligue 1 met 0-2 verloren van Lens. Jérémy Doku viel bij de start van de tweede helft in voor de geblesseerde Romain del Castillo.
Lees verder

LIVE. OHL moet voorsprong verdedigen met tien: Maertens krijgt rood na harde tackle
• Vijftiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Den Dreef • OHL heeft 19 punten, Cercle eentje minder
Lees verder

Meerdere mensensmokkelaars betrapt in Nederland
De afgelopen uren zijn in Nederland meerdere mensensmokkelaars met migranten aan boord betrapt. De Marechaussee trof in de haven van Hoek van Holland een bestelbus aan waarin dertien migranten zaten gepropt. De bestuurder en zijn bijrijder zijn opgepakt, meldt een woordvoerder van de militaire politie.
Lees verder

Thierry Neuville gaat ook morgen niet van start in Monza
Thierry Neuville (Hyundai i20) is niet meer van start gegaan in de Rally van Monza en zal dat ook zondag niet doen. Hyundai Motorsport had gisterochtend nochtans in een tweet gezegd dat de Belg zaterdag niet startte om de wagen te sparen voor de slotdag. Later op de dag meldde teammanager Andrea Adamo dat Neuville helemaal niet meer in actie komt.
Lees verder

Is dit het spectaculairste kersthuis van België? "Al sinds vorig jaar bezig met uitwerking"
In de Achterstraat in Sint-Antonius Zoersel heeft Guy De Cuijper (52) zijn gevel en voortuin in een schitterend kerstjasje gestoken. De indrukwekkende sfeerverlichting kan zelfs dansen op het ritme van kerstdeuntjes. Die lichtshows begeesteren de hele buurt en menig passant. "Heel plezant om de blije gezichten van kinderen én volwassenen te zien", lacht Guy. De volledige lichtshow duurt ongeveer 25 (!) minuten en is op 11 december voor het eerst te zien.
Lees verder

LIVE. Schittert Messi op bezoek bij Cadiz?
• La Liga • Speeldag 12 • Aftrap: 21 uur • Estadio Ramón de Carranza
Lees verder

LIVE. Totale controle bij Club Brugge, maar wachten op eerste echte kans
• 15de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Jan Breydel • Club Brugge ontvangt STVV
Lees verder

Bayern München en RB Leipzig spelen 3-3 gelijk in spektakelstuk
Bayern München en RB Leipzig hebben in een spectaculaire topper van de tiende speeldag in de Bundesliga 3-3 gelijkgespeeld. De landskampioen uit München houdt daardoor een voorsprong van twee punten op de club uit Leipzig.
Lees verder