Doorgaan naar hoofdcontent

Vier gaat gaat Studio 100-musical ‘14-18' uitzenden op tv

HLN
Vier gaat gaat Studio 100-musical '14-18' uitzenden op tv
Jammer genoeg is er vanwege de coronacrisis geen mogelijkheid om met de hele familie naar een musical te gaan kijken. Maar voor liefhebbers is er wel een alternatief: Vier gaat binnenkort de spektakelmusical '14-18' uitzenden op het kleine scherm.
Lees verder

Vader Neymar woest nadat zijn zoon van het veld wordt getrapt: "Hoe lang zal het nog de schuld van het slachtoffer zijn?"
In de Ligue 1 heeft Olympique Lyon bij koploper Paris Saint-Germain een fraaie zege geboekt: 0-1. Tino Kadewere scoorde voor rust het enige doelpunt van de match voor Lyon, waar Jason Denayer de hele match speelde. Bij PSG wordt gevreesd voor een zware blessure bij Neymar en na afloop reageerde diens vader dan ook woest op Instagram. "Het voetbal zal uiteindelijk verliezen", zucht hij.
Lees verder

"Is het dit kutbeeld?" Ongepaste opmerking zorgt voor opschudding tijdens online meeting met koningin Máxima
Het was even schrikken tijdens de online conferentie van Fempower Your Growth - een organisatie voor vrouwelijke ondernemers - die werd bijgewoond door koningin Máxima. Eén van de toeschouwers maakte een wel erg ongepaste opmerking, en de Nederlandse koningin wist duidelijk niet goed hoe ze daarop moest reageren.
Lees verder

ANNO 2020. Stijn Devolder: "Zot dat ik nu mag rijden met zo'n mastodont"
Elke dag gaat 'Het Laatste Nieuws' op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2020 uitziet. Vandaag: Stijn Devolder (41). Tweevoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen en drie keer Belgisch kampioen, maar nu loonwerker bij een aardappelbedrijf
Lees verder

"Is het dit kutbeeld?" Ongepaste opmerking zorgt voor opschudding tijdens online conferentie van koningin Máxima
Het was even schrikken tijdens de online conferentie van Fempower Your Growth - een organisatie voor vrouwelijke ondernemers - die werd bijgewoond door koningin Máxima. Eén van de toeschouwers maakte een wel erg ongepaste opmerking, en de Nederlandse koningin wist duidelijk niet goed hoe ze daarop moest reageren.
Lees verder

Politieman Mon (54) verlamd na noodlottige val van trap: "Alle steun welkom om hem nog zoveel mogelijk thuis te hebben"
Mon Raes (54) was tot vorig jaar een hardwerkende politieman. Vader van een jonge zoon en twee volwassen kinderen. Liefhebbende echtgenoot van Brenda. Altijd in de weer. Tot het noodlot toesloeg in augustus 2019 en Mon van de trap viel. Zo goed als volledig verlamd is hij sindsdien en volgende week verhuist hij naar Huize Walden. Maar hij heeft samen met zijn gezin een droom: nog zoveel mogelijk tijd thuis brengen. Zijn nichtje doet een oproep om het gezin te steunen.
Lees verder

Wéér pech voor Yari Verschaeren: "Telkens als hij in vorm raakt, gebeurt er wel iets. Frustrerend"
"Oef", tweette de perschef van Anderlecht. De blessure van Yari Verschaeren (19) blijkt minder erg dan gevreesd – van een breuk is geen sprake. Een gelukje bij een ongeluk, al blijft het vooral balen voor de Rode Duivel. Wéér pech. De verwachting is dat hij vier tot zes weken in de lappenmand ligt.
Lees verder

Club straks reekshoofd voor loting 1/16de finales, Antwerp níet en dat betekent bijna zeker topaffiche voor Great Old
Club Brugge en Antwerp kennen vanmiddag hun tegenstander in de 1/16de finales van de Europa League. Om 13 uur wordt er geloot in het UEFA-hoofdkwartier in het Zwitserse Nyon. Als een van de beste derdes uit de groepsfase van de Champions League heeft Club de status van reekshoofd. Na de nederlaag tegen Tottenham eindigt Antwerp tweede in groep J en belandt het in pot 2 met de vijftien andere niet-reekshoofden.
Lees verder

Proximus neemt Mobile Vikings over van DPG Media
Proximus krijgt de telecommerken Mobile Vikings en Jim Mobile, goed voor zowat 335.000 klanten, in handen. Het neemt de merken voor 130 miljoen euro over van mediagroep DPG Media.
Lees verder

Scoren op zaterdag, in de cel op zondag: Ajax-speler Promes opgepakt voor mogelijke betrokkenheid bij steekpartij, aanvaller ontkent
Het masker af. Quincy Promes, alleskunner van Ajax, verscheen gisteren niet op training. De Oranje-international (28) zit in voorlopige hechtenis wegens vermeende betrokkenheid bij een steekpartij. Dure auto's, dure kleren, dure horloges. Eindigt een veelbelovende loopbaan van een straatjoch achter de tralies?
Lees verder

0,5 op 6: Vlaanderen zwaar gezakt voor Europese natuurdoelen
Met slechts een half punt op zes is Vlaanderen faliekant gesjeesd voor de natuurambities die Europa in 2011 tegen dit jaar vooropstelde. Dat blijkt uit het Natuurrapport van het Instituut voor Natuur en Bosonderzoek (INBO), dat De Morgen, De Standaard en Het Nieuwsblad al konden inkijken.
Lees verder

IN KAART. Aantal besmettingen stijgt fors in West- én Oost-Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio
Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen stijgt opnieuw, en dan vooral in Vlaanderen, waar er weliswaar nog altijd meer wordt getest. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
Lees verder

Wat als je ontslag wil nemen, maar je baas vraagt je om te blijven?
Na lang wikken en wegen heb je de knoop doorgehakt. Je zocht en vond een nieuwe job. Nu moet je enkel nog het nieuws aan je baas vertellen. Maar wat doe je als die je vraagt om toch te blijven, en je bijvoorbeeld een promotie aanbiedt? Hou je voet bij stuk, of is het de moeite om je mogelijkheden te herbekijken? Jobat.be bekijkt met welke zaken je best rekening houdt.
Lees verder

Piet Huysentruyt brengt met Resto Chez Moi luxe-takeaway tot bij je thuis: hoe werkt het en wat kost het?
Geen zin om zelf te koken tijdens de feestdagen? Dan haal je toch gewoon Piet Huysentruyt in huis. De sterrenchef ontwierp voor het online platform Resto Chez Moi Delivery een eindejaarsmenu, met bijhorend instructiefilmpje voor een perfect gedresseerd bord. "Ik ben mijn carrière gestart als traiteur en hiermee is de cirkel rond", zegt de chef.
Lees verder

En plots staat de cross weer op zijn kop, Van der Poel over Pidcock: "Helemaal onverwacht is dit niet"
Vorige week heetten de hoofdrolspelers nog Eli Iserbyt, Michael Vanthourenhout of Toon Aerts. Eén week later heeft het veldrijden andere winnaars. Mathieu van der Poel won bij zijn rentree in Antwerpen en dat was geen surprise. Zondag in Gavere was de Brit Tom Pidcock de beste. En plots staat de hele cross weer op zijn kop.
Lees verder

Trump slaat vroege inenting van zichzelf en Witte Huis-staf af, maar "kijkt ernaar uit"
President Donald Trump zegt nog niet aan de beurt te zijn om het coronavaccin te krijgen en wil ook dat het personeel in het Witte Huis pas ergens later in het programma aan de beurt komt. De Amerikaanse president zei wel ernaar uit te kijken op een geschikt moment gevaccineerd te worden.
Lees verder

Acht nieuwe besmettingen in spelersgroep bij Beerschot, wedstrijd tegen STVV wordt uitgesteld
De partij tussen STVV en Beerschot van morgenavond wordt uitgesteld. Dat bevestigt de Pro League in een persbericht. Beerschot had uitstel gevraagd omdat het team geteisterd wordt door een coronagolf en dat verzoek werd dus ingewilligd.
Lees verder

Dit zijn de interessantste formules om aan pensioensparen te doen
Als u zelf extra wil sparen voor uw pensioen, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Een pensioenspaarfonds of een pensioenspaarverzekering (de zogenaamde tak21) krijgen meestal de voorkeur, maar er is nog een derde, meestal onderbelichte optie: de tak23-beleggingsverzekering. Spaargids.be belicht de gelijkenissen en verschillen tussen al die formules.
Lees verder

Grappige blunder Benteke: te gretige Rode Duivel vergeet te knielen voor Black Lives Matter
Oeps. Christian Benteke en de Zuid-Koreaan Heung Ming-Son zorgden zondagnamiddag voor een grappige start van de Londense derby tussen Crystal Palace en Tottenham. Voor het eerst dit seizoen zaten er opnieuw fans in Selhurst Park (2.000 toeschouwers) en dat zorgde bij een gretige Christian Benteke blijkbaar voor een forse opstoot van adrenaline. Toen scheidsrechter Kevin Friend blies, was de Rode Duivel het Premier League-protocol even vergeten dat er daar nog steeds eerst een minuutje geknield als steunbetuiging voor de Black Lives Matter-campagne. Hij zette meteen een spurtje op de helft van de Spurs, tot verrassing van Son die meteen achter Benteke aanging. De twee hadden snel hun misser door en knielden dan toch maar vlug, al moest Benteke eerst nog even de terugtocht richting eigen helft inzetten. De partij eindigde op 1-1.
Lees verder

Je meubilair beschermen tegen je hond of kat: met deze tips blijft de schade beperkt
Wat zijn onze honden en katten toch fijne vrienden, tot de huiskamer bedolven is met haren en de kat de nieuwe zetel toetakelt. Zulke taferelen zijn niet helemaal te voorkomen, weten experts en ervaringsdeskundigen. Wel zijn er manieren om de schade te beperken.
Lees verder