Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 16 december 2020

UiT in Vlaanderen: De 7 beste slechte kerstfilms

UiT in Vlaanderen
De 7 beste slechte kerstfilms
De 7 beste slechte kerstfilms
Lees verder

De 7 beste slechte kerstfilms
Label: KijktipsIntro: Kerstfilms hoeven niet écht goed te zijn om ervan te genieten. Vlieg:  Link: Sneeuw en clichésImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Win De Grote van Eyck Atlas!
Op pad met Van Eyck Jan van Eyck was in de 15e eeuw een van de grootste vernieuwers die de schilderkunst ooit kende, en vandaag blijven zijn schilderijen even indrukwekkend. Het leven van de Vlaamse meester was trouwens even boeiend als zijn werk: van Eyck bracht heel wat tijd door in het...
Lees verder

6 online eindejaarsconcerten
Label: Feestelijke muziekIntro: Breng de warme klanken van kerst- en nieuwjaarsconcerten naar je woonkamer.Vlieg:  Link: Luister meeImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Win een museumpas!
Cadeautip Nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Kies voor een museumpas en geef een heel jaar vol verrassende uitstapjes cadeau. Met de pas wandel je een jaar lang meer dan 185 musea in heel België binnen, van de modernste kunst in het S.M.A.K. tot de oudste overblijfselen in het Gallo-Romeins...
Lees verder

Gezellige kerstvakantie met kinderen
Label: 11 tipsIntro: Trek samen naar de natuur of een museum, of kruip onder een dekentje voor een film of voorstelling.Vlieg: Voor kinderen Link: Speel meeImage: Categorie: Niet te missenMuseumpas: 
Lees verder

Win De Grote van Eyck Atlas
Label: Op wandel met de Vlaamse MeesterIntro: Vol oude en nieuwe kaarten van alle plekken in het leven en werk van Jan van Eyck.Vlieg:  Link: Reis meeImage: Museumpas: 
Lees verder