Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 2 december 2020

Stad Tongeren: Tongerse winkels gaan weer open

Tongerse winkels gaan weer open
Op 1 december openen de niet-essentiƫle winkels opnieuw hun deuren. Om het shoppen veilig te laten verlopen zijn er regels die wel allemaal moeten respecteren want alleen samen kunnen we er voor zorgen dat de winkels vanaf nu open kunnen blijven.
Lees verder

Sint-Truiderstraat afgesloten voor verkeer op woensdag 2 december
Op woensdag 2 december herstelt De Watergroep een dringend waterlek in de Sint-Truiderstraat. De straat wordt afgesloten voor verkeer tussen 11 en 18 uur. Tijdens deze periode is er weinig tot geen watervoorziening mogelijk in de Sint-Truiderstraat.
Lees verder

Erfgoeddag 2021
De 'Erfgoeddag' vindt volgend jaar plaats in het weekend van 24 en 25 april met als thema 'De nacht'. De nacht betovert en staat synoniem voor verbeelding. Wil je als particulier of vereniging deelnemen met een eigen activiteit?
Lees verder

Online afspraak politie
U kan vanaf nu eenvoudig en snel een online afspraak maken voor niet dringende aangiften, klachten en meldingen bij de politie Tongeren-Herstappe.
Lees verder

Ontdek Tongeren tijdens de winter!
Ontdek Tongeren coronaproof tijdens de eindejaarsperiode!
Lees verder

Nieuwe openingsuren recyclagepark
Vanaf 5 januari 2021 gelden er nieuwe openingsuren voor het recyclagepark. Op maandag blijft het park gesloten. Van dinsdag tot en met zaterdag is het park open van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur.
Lees verder