Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 23 december 2020

Stad Tongeren: Leg jouw favoriete plekje in Tongeren vast op tiktok en win!

Leg jouw favoriete plekje in Tongeren vast op tiktok en win!
De kerstvakantie is begonnen. Helaas zit samenkomen met vrienden er dit jaar niet in. Maar niet getreurd! Ga de tiktok uitdaging aan en win een goodie bag t.w.v. 50 euro.
Lees verder

Elektrische fietsen voor stadspersoneel
De stad Tongeren heeft twee witte elektrische dienstfietsen, uitgerust met een dubbele draagtas en voorzien van het logo van de stad Tongeren, bij aangekocht voor de dienstverplaatsingen van het stadspersoneel.
Lees verder

Tongeren stapt in project 'Aan tafel in 1-2-3 euro'
De stad Tongeren stapt samen met het OCMW en het Huis van het Kind Tongeren in het project 'Aan tafel 1-2-3 euro' van warenhuisketen Colruyt. Lekker en evenwichtig eten toegankelijker maken voor gezinnen die het financieel moeilijker hebben. Dat is het opzet van het project, dat Colruyt lanceerde.
Lees verder

Stad Tongeren plaatst 5 drinkwatertappunten
In 2019 startte De Watergroep met de verdeling van drinkwatertappunten. Nu is de stad Tongeren aan de beurt. Er worden (gratis) drinkwatertappunten geplaatst op 5 openbare plaatsen.
Lees verder

Gratis online webinars: thuiskringlopen
Het centrum Duurzaam Groen organiseert van januari tot en met maart 2021 gratis webinars voor particulieren. Er worden telkens 5 tijdstippen voorzien in de betreffende maand over elk thema.
Lees verder

Tongeren zet in op gezondheidsacties
De stad Tongeren ondertekent het charter 'Gezonde gemeente 2020-2024'. Hiermee engageert ze zich om een lokaal preventief gezondheidsbeleid uit te bouwen.
Lees verder