Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 19 december 2020

Retie: Tele-Onthaal: je staat er niet alleen voor. Ook niet tijdens de feestdagen

Tele-Onthaal: je staat er niet alleen voor. Ook niet tijdens de feestdagen
2020 was geen klassiek jaar. Ook de eindejaarsperiode die nu aanbreekt, zal niet zijn zoals gewoonlijk. Voor heel wat mensen zullen de feestdagen niet als muziek in de oren klinken. Bij elk moeilijk moment, staat Tele-Onthaal aan de zijde van wie nood heeft aan een luisterend oor. Nu meer dan ooit!
Lees verder

Grootschalig impactonderzoek van de coronacrisis op onze lokale economie
Maar liefst 76 Vlaamse steden en gemeenten bevraagden in september en oktober hun lokale ondernemers over de impact van corona, waaronder ook Retie. We lanceerden een open oproep naar alle Retiese ondernemers, handelaars, horeca, vrije beroepers en dienstverleners om deel te nemen.
Lees verder

Vernieuwing skateterrein Vossekot: jouw mening gevraagd!
In de loop van 2021 wordt het skateterrein in sportpark Vossekot vernieuwd. Dit doen we uiteraard niet zonder de mening van onze Retiese skaters te kennen. Heb je suggesties en wil je graag mee nadenken? Laat het ons weten!
Lees verder

Corona-update 18 december: Overlegcomité beslist geen versoepeling, maar strengere reisregels en strikte controle telewerk
Het Overlegcomité heeft op 18 december de coronasituatie in ons land besproken. Na een belangrijke daling van de voorbije acht weken, is de neergang van de cijfers stilgevallen. Er zullen geen versoepelingen komen maar strengere controle op naleving van de geldende regels.
Lees verder