Doorgaan naar hoofdcontent

ONS RAPPORT. Een absolute uitblinker, drie spelers (waaronder een niet gesmaakt experiment) flirten met de buis

HLN
ONS RAPPORT. Een absolute uitblinker, drie spelers (waaronder een niet gesmaakt experiment) flirten met de buis
Na een overdonderende eerste helft waarin Antwerp het naliet om Ludogorets al helemaal uit te tellen, zorgde de 1-1 van Despodov voor een schrikmomentje. Antwerp wist het even niet, maar Ritchie De Laet himself verloste de Great Old met de 2-1 en Benson maakte er ook nog 3-1 van. Gerkens, Hongla en Refaelov hadden ook recht op een eervolle vermelding.
Lees verder

"Liever zelf kiezen voor afscheid in schoonheid dan gedwongen faillissement": deze 4 fiere handelaars trekken er de stekker uit na corona
'Totale uitverkoop' plaatsten zij afgelopen dinsdag voor het etalageraam. Met een bloedend hart, maar het gaat niet meer. Corona heeft diepe financiële wonden geslagen bij veel fiere handelaars. "We willen niet wachten tot het te laat is en zelf de beslissing nemen", klinkt het bij Michelle (60), negen jaar fiere bazin van de gelijknamige boetiek in Oostende, en haar collega's. "Een beslissing met het verstand", voegt Annabel toe, al 15 jaar vaste waarde met haar kledingzaak IO in Jabbeke. Corona was helaas sterker. Vier getuigenissen van vier fiere ondernemers.
Lees verder

Waarom de openheid van Jens Dendoncker belangrijk is: "Gemiddeld duurt het tot tien jaar voor iemand hulp zoekt"
Twee weken nadat bekend was geraakt dat hij in het ziekenhuis was opgenomen, heeft Jens Dendoncker (30) zelf duidelijkheid verschaft over wat er aan de hand is: hij heeft zich laten opnemen op een psychiatrische afdeling om van zijn angsten af te komen. "Sterk wat hij doet", zegt Sarah Van Gysegem, jongerenexpert bij de Gezinsbond. "Met zijn bekentenis maakt hij de drempel voor jongeren een stuk lager." Dendoncker is lang niet alleen: één op de vijf mensen krijgt in zijn leven te maken met angststoornissen.
Lees verder

Antwerp overwintert voor het eerst in 28 jaar in Europa
Antwerp veroverde na een 3-1 zege tegen Ludogorets een ticket voor de knock-outfase van de Europa League. Het is al van het seizoen 1992/93 geleden dat The Great Old Europees kon overwinteren.
Lees verder

Dit zijn de winnaars van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'
Vanavond vond de grote finale van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' plaats. Zussen Jasmina en Deborah namen het op tegen Lorenzo en Ayse voor de prijzenpot van 50.000 euro. Na een moeilijke deliberatie kwamen uiteindelijk Lorenzo en Ayse van Bar Nazar uit Mechelen als winnaars van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' uit de bus.
Lees verder

Regering-Trump dient klacht in tegen Facebook
Het Amerikaanse ministerie van Justitie klaagt Facebook aan vanwege het "discrimineren van Amerikanen".
Lees verder

Mads Mikkelsen vindt rolovername 'Fantastic Beasts' een uitdaging
De makers van de 'Fantastic Beasts'-filmreeks zijn er nog niet helemaal uit hoe ze straks de overgang maken van Johnny Depp (57) naar Mads Mikkelsen (55). De Deen neemt de rol van Grindelwald over nadat Johnny gedwongen moest vertrekken.
Lees verder

LIVE. De Rangers draaien het helemaal om en staan nu plots op een 3-2-voorsprong
• Standard telt net als Lech Poznan 3 op 12, Rangers net als Benfica 8 op 12 • Rouches zonder gekwetsten Vanheusden, Amallah, Cimirot • Geen Covid-19 meer bij Standard • Scheidsrechter: Bojan Pandžić (Zwe)
Lees verder

LIVE. Kan Standard in de tweede helft afstand nemen van de Rangers?
• Standard telt net als Lech Poznan 3 op 12, Rangers net als Benfica 8 op 12 • Rouches zonder gekwetsten Vanheusden, Amallah, Cimirot • Geen Covid-19 meer bij Standard • Scheidsrechter: Bojan Pandžić (Zwe)
Lees verder

Vrijdag nieuwe stap voor schadevergoedingen in zaak Lernout en Hauspie, tien jaar na strafrechtelijke uitspraak
De burgerlijke afhandeling van de fraudezaak rond Lernout & Hauspie (L&H) komt vrijdag opnieuw aan bod voor het Gentse hof van beroep. Het hof besliste in juni om de zaak uit te stellen, omdat door de coronacrisis conclusietermijnen verlengd waren, en intussen is het tien jaar geleden dat de oprichters Jo Lernout en Pol Hauspie strafrechtelijk veroordeeld werden.
Lees verder

Zeiler gered door satellieten van de European Space Agency
De zeiler Kevin Escoffier is tijdens zijn deelname aan de Vendée Globe gered door een zoekactie die is ondersteund met de Galileosatellieten van de European Space Agency (ESA). Dat maakte ESA bekend in een persbericht. De Vendée Globe is een non-stop solozeilwedstrijd rond de wereld die vanwege de zware beproeving bekendstaat als de 'Everest der Zeeën'.
Lees verder

Organisator seksfeestje: "Ik word geïntimideerd opdat ik zou zwijgen"
Poolse media schrijven dat David Manzheley (29), de man die afgelopen week in Brussel het beruchte seksfeestje met diplomaten organiseerde, in zijn thuisland wordt gezocht door de politie. Hij zou gekend zijn in meerdere oplichtingszaken. Zelf ontkent Manzheley dat hij in Polen ooit strafbare feiten heeft gepleegd. "Ik word geïntimideerd", zegt hij.
Lees verder

De malaise duurt voort: AA Gent zet coach Wim De Decker op straat
Het zoveelste hoofdstuk in het rampseizoen van AA Gent. Amper enkele uren na de Europese blamage tegen Slovan Liberec, hebben de Buffalo's coach Wim De Decker op straat gezet. De Decker betaalt het gelag voor de aanhoudende malaise bij AA Gent.
Lees verder

De malaise duurt voort: AA Gent zet coach Wim De Decker op straat na nieuwe nederlaag in Europa
Het zoveelste hoofdstuk in het rampseizoen van AA Gent. Amper enkele uren na de Europese blamage tegen Slovan Liberec, hebben de Buffalo's coach Wim De Decker op straat gezet. De Decker betaalt het gelag voor de aanhoudende malaise bij AA Gent en is zo al de derde trainer die dit seizoen zijn koffers moet pakken in de Ghelamco Arena.
Lees verder

Waarom de kandidaten van 'Bake Off' twee dagen lang dezelfde kleren aandoen
Wie naar 'Bake Off Vlaanderen' kijkt, is het vast al opgevallen: de kandidaten dragen twee dagen lang dezelfde outfit. Maar waarom precies? Regula Ysewijn (36), jurylid van de show, geeft op sociale media het antwoord.
Lees verder

Antwerp-trainer Leko: "Genieten" - Haroun: "Hebben ons getoond aan heel Europa"
Antwerp heeft zijn afspraak met de geschiedenis niet gemist. The Great Old klopte donderdag op de vijfde speeldag van Europa League-groep J Ludogorets in het Bosuilstadion met 3-1 en mag zich opmaken voor de zestiende finales van de Europa League. "In de eerste helft domineerden we en dwongen we veel kansen af", reageert coach Ivan Leko. "Dat was voor mij als trainer genieten."
Lees verder

'Blake Shelton bouwt kapel voor huwelijk met Gwen Stefani'
Countryzanger Blake Shelton (44) heeft speciaal voor zijn verloofde Gwen Stefani (51) een kapel laten bouwen, meldt een bron aan Us Weekly. Het is de bedoeling dat het koppel er begin volgend jaar in het huwelijksbootje stapt.
Lees verder

Wesley Sonck 'pissed' over de (ongepaste) grappen over zijn knappe dochter: de hoogtepunten van aflevering 32 van 'De Slimste Mens'
Eens topsporter, altijd topsporter. Kijk maar naar Wesley Sonck. Competitiebeestje in hart en nieren. Op de groene mat. In de discussie aan de tafel van 'Extra Time'. Of in de zetel van 'De Slimste Mens'. Verliezen staat niet in het woordenboek van Sonck. Getackeld worden evenmin. Letterlijk of figuurlijk. En dus zag je in de laatste 'gewone' aflevering hoe Sonck zich niet prettig voelde toen hij niet goed speelde en bovendien werd bestookt door niet altijd even fijnzinnige opmerkingen van juryleden Jeroom en Rik Verheye. Grapje, Wesley. Not, dus. Pas na afloop van de quiz kon hij er om lachen.
Lees verder

Ayke vertelt in 'Club Flo' over seksueel misbruik: "Het duurde lang voor ik kon toegeven wat er gebeurd was"
In 'Club Flo' praat Flo Windey met Ayke, die PUNT. vzw oprichtte, een organisatie die steun biedt aan slachtoffers van seksueel geweld. Zelf werd ze al drie keer slachtoffer van seksueel geweld. Bij Flo doet ze haar verhaal. "Ik werd wakker met iets in mij en twee mensen naast mij."
Lees verder

The Mamas willen opnieuw naar Eurovisiesongfestival
The Mamas doen opnieuw een poging om namens Zweden naar het Eurovisiesongfestival te gaan. Het trio won vorig jaar Melodifestivalen, de Zweedse nationale finale, maar kon uiteindelijk niet naar het songfestival omdat deze werd geannuleerd vanwege de coronacrisis.
Lees verder