Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Max Verstappen autoritair aan de leiding, maar houden zijn banden stand?

HLN
LIVE. Max Verstappen autoritair aan de leiding, maar houden zijn banden stand?
Met de GP van Abu Dhabi staat vandaag de laatste Grote Prijs Formule 1 van het seizoen op het programma. Kan Max Verstappen, die vanop de pole begint, de Mercedessen van Bottas en wereldkampioen Hamilton afhouden? Volg het hier LIVE!
Lees verder

LIVE VELDRIJDEN. Aerts haakt af vooraan, op naar een duel Pidcock - Van der Poel in Gavere?
Back with a bang. Mathieu van der Poel won gisteren meteen zijn eerste veldrit van zijn crosswinter. Boekt hij vandaag twee op twee door ook in Gavere te winnen? Volg de wedstrijd LIVE op deze pagina.
Lees verder

"De seks is geweldig, maar designerdrug 3-mmc heeft mijn leven verwoest"
Andrin, een alleenstaande immigrant uit Afrika, leidde een prachtig leven in Breda. Zijn baan in de logistiek is hij nu kwijt, net als kilo's lichaamsgewicht en veel levensvreugde. Hoe dat komt? "Door 3-mmc. Die drug heeft mijn leven verwoest."
Lees verder

Dotan mocht optreden voor de Paus in Rome: "Ik kan het nog steeds niet geloven"
Voor de Nederlandse zanger Dotan lijken de afgelopen dagen meer op een droom dan realiteit. De zanger heeft zaterdag paus Franciscus ontmoet, maar kan het zich eigenlijk niet voorstellen. "Kan nog steeds niet geloven dat dit echt gebeurd is", schrijft hij op Twitter.
Lees verder

ONS RAPPORT. Drie Club-spelers halen knap cijfer, twee buizen bij Antwerp
Club Brugge won de topper tegen Antwerp (0-2) en wordt alleen leider. In ons rapport charmeren drie spelers van blauw-zwart met een zeven, twee Antwerp-spelers kregen een buis.
Lees verder

19-jarige politicus blijkt voor 22 miljoen euro cryptomunten te bezitten
Een 19-jarige politicus uit Oekraïne blijkt voor meer dan 22 miljoen euro aan cryptomunten te bezitten. Dat is uitgekomen tijdens een anti-corruptieprocedure. Daarbij moest Rostislav Solod (19), zoon van twee nationale parlementsleden, zijn onroerend goed aangeven, omdat hij ging zetelen in de gemeenteraad van de stad Kramatorsk.
Lees verder

Van start tot finish aan de leiding: Max Verstappen sluit seizoen af met zege in Abu Dhabi
De heerschappij van Mercedes dan toch nog eens doorprikt. Max Verstappen (23) heeft in Abu Dhabi de laatste GP Formule 1 van het seizoen gewonnen. Hij reed van start tot finish aan de leiding. Bottas en wereldkampioen Hamilton vervolledigden het podium.
Lees verder

Pidcock verwijst Van der Poel naar de tweede plaats na straf nummer in Gavere
Tom Pidcock heeft de Superprestigecross in Gavere gewonnen voor wereldkampioen Mathieu van der Poel. De Brit versnelde iets over halverwege en wist zijn voorsprong te behouden. Toon Aerts werd derde. Voor Van der Poel was het zijn eerste 'nederlaag' in de cross sinds 14 december 2019.
Lees verder

Margot Hallemans verkent nieuwe horizonten buiten 'Familie': "Ik leef liever met mijn hart open dan altijd voorzichtig te zijn"
Fans van Familie moeten niet bang zijn: Margot 'Hanne' Hallemans (27) verdwijnt nog lang niet uit de reeks. Dat neemt niet weg dat ze een single uit heeft en zich in 2022 op de planken waagt. "Af en toe moet je het veilige pad eens inruilen voor iets avontuurlijkers."
Lees verder

Wéér zijn studenten van Europacollege betrapt op lockdownfeestje, maar sluiting "niet aan de orde"
Zeven studenten van het Europacollege in Brugge zijn in de nacht van zaterdag op zondag betrapt op een lockdownfeestje. Het college kwam afgelopen jaar al meermaals in opspraak door dergelijke feiten en wordt intussen het feestpaleis van Brugge genoemd. Hoewel de ramen van het pand waren afgeplakt, kon de politie toch nog zeven jongeren op heterdaad betrappen. De nodige processen-verbaal zijn opgesteld.
Lees verder

Leko windt er geen doekjes om: "We gaven het Club cadeau. 't Had ook 0-4 of 0-5 kunnen zijn"
Ivan Leko zag Antwerp vanmiddag kansloos onderuit gaan tegen zijn ex-ploeg Club Brugge. "Jammer, maar 't is onze eigen fout dat het nooit een wedstrijd is geweest. Met de kwaliteiten die zij hebben, de extra rust die ze kregen... Wij gaven het hen cadeau. 't Is een oververdiende zege", klonk het eerlijk.
Lees verder

Lopen voor Brusselse amateurclubs: BX Represent van Vincent Kompany lanceert knap initiatief
BX Represent, de amateurclub van Vincent Kompany, wil de Brusselse sportwereld een hart onder de riem steken. Van 14 tot en met 20 december wil het met u samen 2020 kilometer lopen. "Om de essentiële rol van de amateur sportclubs in Brussel in de verf te zetten", klinkt het. En bovenal: de gesigneerde loopschoenen van Vincent Kompany zijn te winnen.
Lees verder

Vijftiger aangehouden op verdenking van moord op 63-jarige vrouw
De onderzoeksrechter heeft in de loop van de namiddag een 59-jarige man aangehouden op verdenking van moord. Hij zou gisteren een 63-jarige vrouw met een mes om het leven hebben gebracht in de Memlingstraat in Antwerpen.
Lees verder

Betrapt! Politie moest dit weekend verschillende lockdownfeestjes stilleggen
Dat het (lockdown)feestseizoen is geopend, werd pijnlijk duidelijk afgelopen weekend. Op verschillende plekken over het hele land heeft de politie lockdownfeestjes moeten stilleggen. Een overzicht van Noord naar Zuid.
Lees verder

Clement zag heel z'n ploeg uitblinken, alleen: "We hadden meer moeten scoren"
Philippe Clement was natuurlijk een tevreden man nadat zijn team met 0-2 ging winnen bij Antwerp. "Je probeert de tegenstander in de fout te dwingen. Vandaag deden we dat met hoge pressing één tegen één, vandaar ook dat ze in de fout gingen", zo begon hij zijn verhaal voor de camera's van Eleven Sports.
Lees verder

VS wil op drie maanden 100 miljoen Amerikanen vaccineren tegen corona
Zo'n 100 miljoen Amerikanen zullen in de eerste drie maanden van het komend jaar worden ingeënt tegen corona, stelt Moncef Slaoui, een van de belangrijkste adviseurs van de Amerikaanse vaccinatiecampagne, Operatie Warp Speed. Maandag worden de eerste Amerikanen gevaccineerd.
Lees verder

Dries Mertens helpt Napoli met assist aan eerste zege in Stadio Diego Armando Maradona
Napoli heeft voor het eerst gewonnen in het Stadio Diego Armando Maradona. De club van Dries Mertens zette Sampdoria opzij: 2-1. De Rode Duivel tekende voor de assist bij de gelijkmaker.
Lees verder

Simon Cowell overweegt miljoenen schadeclaim tegen e-bikebedrijf, na zware val
Simon Cowell is niet te spreken over de nieuwste e-bike van Swind, de Swind EB-01. De presentator, die in augustus zijn rug gebroken heeft na een val van zo'n elektrische fiets, overweegt het bedrijf aan te klagen, zegt een klokkenluider werkzaam bij Swind tegen Britse media.
Lees verder

Deze week in 'Familie': smerig dubbelspel, jaloezie én de grote lancering van het Bomma-bier
Het is nog een paar weken wachten voor 'Familie' aan zijn klassieke midseason-finale toe is, maar ook deze week gaat het er alweer behoorlijk spannend en heftig aan toe. Al is er ook tijd voor wat ontspanning. Deze week is het immers zover: Niko (Jo Hens) gaat eindelijk zijn Bomma-bier lanceren. Met een groots opgezette persconferentie met alles erop en eraan en natuurlijk met grote dank aan de Bomma…
Lees verder

Vlaamse partijen reageren op PS-plan voor nieuwe staatshervorming
Bij het Vlaams Belang wil men niets weten van de plannen van de PS voor een nieuwe staatshervorming met drie of vier volwaardige gewesten (Vlaanderen, Wallonië, Brussel en een Duitstalig gewest), maar waarin geen plaats meer is voor gemeenschappen. De groenen zijn dan weer wel bereid om "zonder taboe" naar de Brusselse instellingen te kijken. N-VA-voorzitter Bart De Wever, die afgelopen zomer al bijna een compromis had met PS, hoopt nog tot een historisch compromis te komen met de Franstalige socialisten in 2024.
Lees verder