Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 21 december 2020

Herenthout: Vacatures Brandweerzone Kempen

Herenthout
Vacatures Brandweerzone Kempen
Bij Hulpverleningszone Brandweerzone Kempen zijn ze op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers. Wil je graag aan de slag in onze regio? Concreet zijn ze op zoek naar een beleidsadviseur, een deskundige aankoopbeheer, administratief medewerker bij de Personeelsdienst en een administratief medewerker voor VTO Vorming Training en Opleiding.
Lees verder

Coronatestcentrum Teunenberg start met sneltesten
Deze week startte het testcentrum in Olen met een proefproject rond sneltesten. Zo krijg je al na 20 minuten het resultaat. Het doel van dit proefproject is het gebruik van de sneltesten uit te proberen zodat het vanaf januari op grote schaal gebruikt kan worden.
Lees verder

Overlegcomité legt enkele bijkomende verstrengingen op
Het Overlegcomité besprak op 18 december hoe we de coronacijfers in België verder kunnen doen dalen. De cijfers van de afgelopen dagen laten geen versoepelingen toe, ze liggen nog steeds een stuk hoger dan in de staart van de eerste golf. De huidige maatregelen blijven daarom van kracht, aangevuld met enkele verstrengingen.
Lees verder

Oproep tot mededingen voor concessierecht LED scherm op de Markt
Het elektronisch infobord op de Markt is aan vervanging toe. Het lokaal bestuur wil daartoe een deel van de Markt in domeinconcessie geven om een hoogkwalitatief full color scherm te plaatsen waarop promotie voor de lokale middenstand wordt afgewisseld met boodschappen van het lokaal bestuur. De gemeenteraad heeft op 14 december 2020 de contractvoorwaarden voor de […]
Lees verder