Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 15 december 2020

Herenthout: Geen traditioneel nieuwjaarszingen, wel Nieuwjaar Neteland

Herenthout
Geen traditioneel nieuwjaarszingen, wel Nieuwjaar Neteland
Mag er gezongen worden met oudjaar? Het was de afgelopen dagen en weken een van de meest gestelde vragen. De Neteland-gemeenten (Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen, Vorselaar) bogen zich samen over dit dilemma. Nieuwjaarszingen is een traditie in onze regio. Het is elk jaar een ongelooflijk succes. Net omdat het zingen steeds zoveel mensen op de […]
Lees verder

Start opmetingen voor weg- en rioleringswerken
Voor de opmaak van een voorontwerp voor toekomstige weg- en rioleringswerken zal een landmeter in de eerste weken van januari starten met de opmeting van de bestaande infrastructuur. Deze metingen zullen gebeuren ter hoogte van de Herentalse Steenweg, Molenstraat, Kapelstraat, Oosterhoven en Heikant.
Lees verder

Volg de gemeenteraad via de livestream op 14 december
De volgende zitting van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn vindt plaats op maandag 9 november om 20 uur. Wegens de coronamaatregelen verloopt de vergadering digitaal. Je kunt de vergadering van thuis uit volgen via de livestream op YouTube. De vergadering zal ook opgenomen worden via Teams. De opnames zijn de volgende dag op de website te vinden.
Lees verder

Take-away met de feestdagen
De feestdagen staan voor de deur. We kunnen niet uit eten gaan, maar we kunnen het wel thuis lekker gezellig maken met een afhaalmaaltijd. Om de Herenthoutse take-away te ondersteunen, hebben wij de contactgegevens van alle zaken die afhaalmaaltijden aanbieden verzameld. Je mag dan wel niet meer op restaurant gaan, zo kan je toch nog lekker culinair genieten. Steun onze horeca, bestel een afhaalmaaltijd of koop een cadeaubon!
Lees verder