Doorgaan naar hoofdcontent

Google kampte tijdlang met storing bij Gmail, YouTube en andere diensten

HLN
Google kampte tijdlang met storing bij Gmail, YouTube en andere diensten
Google kampte maandagmiddag met een wereldwijde storing waardoor diverse diensten, waaronder Gmail, Hangouts, YouTube en Google Drive het niet doen. Over de oorzaak is nog niets bekend. Intussen lijken de diensten zich weer geleidelijk te herstellen.
Lees verder

Mama van twee kindjes spoorloos, nadat auto in Hasseltse kanaal is gedumpt: "We hopen dat ze alles in scène heeft gezet"
Politie en parket zoeken momenteel in het kanaal van Hasselt, waarin dit weekend twee personen een wagen hebben gedumpt. De eigenares van de auto, een kapster uit het Genkse en mama van twee kindjes, is sindsdien vermist. De vrouw wilde naar verluidt scheiden van haar man. Het parket is een moordonderzoek gestart. "Hopelijk dumpte ze zelf haar auto en is ze gevlucht", blijft haar familie hoopvol.
Lees verder

5 partyplanners geven tips voor een onvergetelijke kerst (zelfs in je kleine bubbel)
2020 gaat stilaan de geschiedenisboeken in en de laatste dagen van dit rare jaar worden een memorabel sluitstuk. Dit keer geen overvolle feestzalen en geen meterslange feestdis. Maar geen paniek: misschien wordt het wel net extra gezellig en puur. We klopten aan bij vijf partyplanners die van feesten hun beroep hebben gemaakt. Ze deelden met ons al hun tips en inspiratie om er magische en warme feesten van te maken. "Kan je dit jaar niet vieren met je grootouders of andere mensen die je dierbaar zijn? Stuur hen dan een feestbox toe gevuld met ballonnen en een mooi kaartje waarop je vertelt waarom je hen mist."
Lees verder

De ultieme droom van LeBron James: eerst samen spelen met zoon Bronny, dan pas stoppen
Na vier kampioenschappen in de NBA, waarvan de laatste titel werd behaald in oktober, is de honger bij LeBron James (35) nog altijd niet gestild. Ook in het komende seizoen, dat volgende week begint, geldt zijn club Los Angeles Lakers als topfavoriet. Toch kijkt de sterbasketballer al ver vooruit. Voor hij zijn gympen opbergt, wil hij in de NBA samenspelen met zijn oudste zoon Bronny (16), nu nog middelbare scholier.
Lees verder

VRT-journalist weigert reportage met gelekte tapgesprekken uit kasteelmoord over te maken aan rechtbank
VRT-journalist Bart Aerts weigert een uitzending van Terzake met gelekte telefoontaps uit het dossier van de kasteelmoord over te maken aan de Brugse rechtbank. Aerts riskeert er samen met Peter Gyselbrecht 6 maanden cel. "Had die uitzending na vier jaar al niet lang in het dossier moeten zitten?", vroeg de journalist zich af.
Lees verder

Onderzoeksplatform Bellingcat brengt Russische geheime dienst FSB in verband met vergiftiging Navalny
Onderzoekscollectief Bellingcat heeft het team van de Russische inlichtingen en -veiligheidsdienst FSB geïdentificeerd dat heeft geprobeerd oppositieleider Aleksej Navalny te vermoorden. Dat zegt Bellingcat-oprichter Eliot Higgins op Twitter.
Lees verder

Lockdownfeestje in Virton blijkt orgie voor 28ste verjaardag van Française
In de nacht van zaterdag op zondag is de politie binnengevallen bij een lockdownfeestje in Saint-Mard, een deelgemeente van Virton in het zuiden van Luxemburg. Volgens Sudinfo ging het om een orgie. Zo'n 50 aanwezigen waren allemaal naakt.
Lees verder

Antwerp is blij met Glasgow Rangers: "Mooi dat het tegen grote Europese traditieclub is"
Aantrekkelijke loting voor Antwerp in de zestiende finales van de Europa League. De 'Great Old' versus de Rangers. Richie De Laet versus Kemar Roofe. Ivan Leko versus Steven Gerrard. Een trip naar het iconische Ibrox-stadion in Glasgow, bovendien. Bij de spelers, die de uitzending van de UEFA live volgden, was de stemming zelfs licht euforisch.
Lees verder

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Met deze handtassen maak je elke vrouw blij
Op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder, zus, vriendin (of jezelf)? Een hippe handtas valt altijd in de smaak. Ninashop.be ging op zoek naar de leukste exemplaren, voor ieder budget.
Lees verder

Spelersvakbond Sporta heeft bedenkingen bij coronaprotocol Pro League: "Er zitten hiaten in het systeem"
De recente coronaopstoot bij Club Brugge, Beerschot en Eupen roept her en der vragen op omtrent de deugdelijkheid van het protocol van de Pro League. Ook bij spelersvakbond Sporta heeft men zijn bedenkingen. "De enige min of meer waterdichte oplossing is alle ploegen maandenlang 'opsluiten' in een afgeschermd resort. Maar of dat haalbaar en wenselijk is..."
Lees verder

Pakjesstress? Deze 50 originele Belgische cadeaus kosten nog geen 50 euro
Het zijn op zijn minst rare feesttijden. Samen vieren zit er niet in, dus hebben we nog meer zin om cadeautjes uit te delen. Weliswaar zonder bankroet te gaan. Daarom selecteerden wij meer dan 50 cadeaus van Belgische makelij, of te koop op Belgische webshops, die niet meer dan 50 euro kosten. Kwestie van al shoppend ook onze economie te redden. Fijn om te geven, nog fijner om te krijgen!
Lees verder

Familieruzies, een traumatische bevalling en pijnlijk publieke breuken: dit was de turbulente weg naar de verloving van André Hazes en Monique
Na een turbulente tijd weet André Hazes (26) het zeker: Monique Westenberg (42) is de ware. Zij wist hem uiteindelijk toch te temmen, want hij vroeg haar dit weekend ten huwelijk. Het is de (voorlopige) eindhalte van een tumultueuze relatie, die al sinds 2014 heel wat watertjes doorzwom. Wij goten alle hoogtes, laagtes en schandalen in een chronologisch overzicht.
Lees verder

Cadeaustress? Met deze handtassen onder de kerstboom scoor je gegarandeerd
Op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder, zus, vriendin (of jezelf)? Een hippe handtas valt altijd in de smaak. Ninashop.be ging op zoek naar de leukste exemplaren, voor ieder budget.
Lees verder

Licht op groen voor inzet van sneltesten in coronastrategie, grootschalig proefproject deze week van start
De Kamercommissie Gezondheid heeft maandag het licht op groen gezet voor de inzet van snelle antigeentesten in de coronateststrategie. Woensdag starten veertien huisartsenpraktijken en zes test- en triagecentra over gans het land pilootprojecten, meldt artsenvereniging Domus Medica. Patiënten met coronasymptomen, die nog geen vijf dagen ziek zijn, worden meteen getest en krijgen al na een kwartier het resultaat. Het doel is om vanaf januari op grote schaal te starten met sneltesten.
Lees verder

71 jongeren aangemeld bij jeugdinterventie wegens vuurwerk : "Knallen zorgen voor onveiligheidsgevoel"
Sinds het begin van de winterperiode worden verschillende buurten in Antwerpen geconfronteerd met zware overlast van vuurwerk en vandalisme. Het gaan onder meer om feiten van brandstichting. Politiezone Antwerpen richtte als reactie een taskforce op die zich bezig houdt met de bestrijding van het fenomeen.
Lees verder

IJzersterke ongeslagen reeks en Colombiaans goudhaantje: wat u moet weten over Antwerp-opponent Rangers
Antwerp is bij deze gewaarschuwd: dit Rangers is zéér moeilijk te verslaan. Getuige daarvan hun straffe ongeslagen reeks. Lees hieronder wat u moet weten van de Europa League-tegenstander van de Great Old.
Lees verder

Oudste coach van Europa en gevaarlijk trio: wat u moet weten over Club-tegenstander Dinamo Kiev
Stug. Niet echt 'sexy'. Kortom: een verraderlijke ploeg. Club Brugge treft met Dinamo Kiev het team van de oudste trainer in Europa, Mircea Lucescu. Hij leidde zijn team in september nog voorbij AA Gent in de voorrondes van de Champions League.
Lees verder

Januzaj keert met Sociedad terug naar Man United, Vertonghen treft Arsenal
Naast de wedstrijden met Belgische teams - Dinamo Kiev-Club Brugge en Antwerp-Rangers - in de zestiende finales van de Europa League kan de Belgische voetballiefhebber zich ook opwarmen aan enkele topaffiches met Rode Duivels. Zo viert Adnan Januzaj met Real Sociedad zijn terugkeer op Old Trafford. Jan Vertonghen ontmoet met Benfica zijn oude rivaal, Arsenal.
Lees verder

Speurneuzengame Twin Mirror is kort en langdradig tegelijk
Vers van de Dontnod-pers: Twin Mirror, een avonturenspel waarin je Cluedo-gewijs een moord moet oplossen. Er werd een jaar langer aan gewerkt dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar ze hadden zich de moeite kunnen besparen. Deze game valt met de beste wil en tijd van de wereld niet meer recht te trekken.
Lees verder

Angst voor pandemie leidt tot grote vraag naar bunkers: "Hier kunnen we niet besmet worden"
De vraag naar een veilige plaats om te schuilen voor de coronapandemie boomt. En daar spint het Amerikaanse doomsday-bedrijf Vivos Group garen bij. De onderneming meldt een toename van 500 procent in het afgelopen jaar.
Lees verder