Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zottegem: Stille studeerruimtes voor Zottegemse studenten

Stille studeerruimtes voor Zottegemse studenten
Het stadsbestuur van Zottegem stelt van dinsdag 15 december tot vrijdag 29 januari twee studeerruimtes ter beschikking van studenten die nood hebben aan een stille studeerplek. Ze kunnen die periode elke weekdag terecht in de Stille Leesruimte en de Boekenzolder van de Bibliotheek (Kasteel van Egmont). Alles wordt uiteraard in de meest veilige omstandigheden georganiseerd.
Lees verder

Conclusies aangepaste meerjarenplanning 2020-2025
In de recent gehouden Commissie Financiƫn werd aangepaste meerjarenplanning van 2020-2025 besproken. Deze gemeenteraadscommissie bereidt de bespreking van de meerjarenplanning op de komende gemeenteraad in detail voor en legt zich toe op een grondige bespreking van alle de financiƫle details van die meerjarenplanning. Het stadsbestuur informeert over de voornaamste conclusies.
Lees verder

Snel een boodschap doen in centrumstraten wordt makkelijker in 2021
Het stadsbestuur van Zottegem plant in de loop van 2021 van start te gaan met een Shop & Go parkeersysteem in een aantal winkelstraten in het centrum. Op een Shop & Go plaats mag je gedurende 30 minuten gratis parkeren, wat deze parkeerplaatsen ideaal maakt voor wie vlug iets wil ophalen of snel een boodschap doen in de centrumwinkels.
Lees verder

Woonzorgcentrum Egmont corona update 11 december
De situatie in het Woonzorgcentrum Egmont blijft bijzonder ernstig. Deze week zijn 16 nieuwe besmettingen vastgesteld bij bewoners en ook vier medewerkers zijn positief getest. Ondanks alle voorzorgen, strenge maatregelen en het heel strikt volgen van alle regels, slaat het coronavirus hard toe in ons Woonzorgcentrum. We blijven om de vijf dagen alle bewoners en medewerkers preventief testen zodat we een accuraat beeld hebben van de situatie en snel beslissingen kunnen nemen indien nodig.

Lees verder