Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 18 december 2020

Gemeente Zottegem: Gemeenteraad 14 december, 19.30 uur: live stream

Gemeenteraad 14 december, 19.30 uur: live stream
De germeenteraad van maandag 14 december om 19.30 uur wordt digitaal gehouden gezien de huidige coronasituatie. Iedereen die dat wenst kan de zitting van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.
Lees verder

Bibliotheek Zottegem blijft nog even afhaalbib

De stedelijke bibliotheek zet zijn aangepaste corona-dienstverlening voorlopig verder en blijft alvast tot en met 15 januari 2021 een afhaalbib. Binnen deze alternatieve, veilige manier van werken kan je nog steeds jouw gegeerde lees-, kijk-, en luistermateriaal na reservatie afhalen en blijft ook het volledige aanbod ter beschikking.

Lees verder

Gemeenteraad 14 december - Deel 2 op 15 december, 20 uur: live stream
Gezien de uitgebreide agendapunten en bijkomende punten werd de gemeenteraad van 14 december geschorts om middernacht en wordt deze verdergezet op dinsdag 15 december om 20 uur. Iedereen die dat wenst ook de digitale zitting van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube.
Lees verder

Stad Zottegem werft aan!
OCMW Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v/x) Kinderbegeleider ZIBO (jobstudent). Solliciteren kan tot en met 6 januari 2021 om 12 uur ' s middags. 
Lees verder